Βαθμολογία

Βασίλεψε ο Μυραϊκός (Εικόνες)

Το Σάββατο (23/1) η ποδοσφαιρική ομάδα του Μυραϊκού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ουζερί του Μπέκου στο κέντρο της Νίκαιας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση έγινε σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, εκεί βρέθηκαν εκτός από την διοίκηση και τους παίκτες, οι χορηγοί της ομάδας αλλά και φίλοι του σωματείου. Το λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος επί 20 έτη στην ομάδα κ. Γιώργος Μητράς όπου ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή χρονιά, ιδιαίτερα στην ομάδα του.

Όλη η φιλοσοφία που έχουν στην ομάδα του Μυραϊκού είναι πρώτα ο υγιής αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός σε δεύτερη μοίρα. Κυρίαρχο το συναίσθημα που έχουν περάσει στους παίκτες είναι ο αμοιβαίος σεβασμός προς τους συμπαίκτες.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους χορηγούς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ανάμεσά τους είναι οι εξής: Πασχούδης Γιώργος, Ακριβούλης Σπύρος, Στεργίου Βάιος, το καφέ «Άρωμα», καφέ μπαρ «Σπίτι», ο Χατζούλης Αχιλλέας αντιδήμαρχος του αθλητικού οργανισμού. Τέλος ο πρόεδρος της ομάδας ευχαρίστησε το athleticlarissa.gr και την Βάσω Γκατζούλη που κάλυψε την εκδήλωση. Παρευρέθησαν πολλοί από αυτούς.

Επίσης παρόντες ήταν οι Γιώργος Ακριβούλης που ήταν πολιτευτείς με τους ΑΝΕΛ, ο Δημήτρης Λυμτσιούλης που είναι φροντιστής της ομάδας, ο γνωστός μας Σάκης Λαρισαίος, ο πρόεδρος των Νέων Καρυών Γιώργος Γκαβάνας, ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ Νίκαια 2012 Θεόδωρος Μπαντούλης και ο αντιπρόεδρος Κώστας Παναγούλης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Σολωμός που με τη σειρά του ευχαρίστησε τους χορηγούς και στάθηκε στο γεγονός πως τη φετινή χρονιά δέχθηκε πάνω απ’ όλα τον σεβασμό από την ομάδα του.

Τέλος ο αντιδήμαρχος Αχιλλέας Χατζούλης είπε πως η προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα είναι μεγάλη και θα είναι πάντα στο πλευρό τους ο Δήμος Κιλελέρ. Το γεύμα το παραχώρησε η ομάδα και ήταν πλούσιο με νόστιμα εδέσματα και η βασιλόπιτα είχε δύο φλουριά για τους παίκτες, το πρώτο κέρδισε ο Βασίλης Γκερλιώτης και το δεύτερο ο Στέφανος Βαλτινός, αξίας 50 ευρώ το κάθε ένα.