Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Ήμασταν καλύτεροι»

Μπορεί ο Πανιώνιος να έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (23/1) αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του με όσα είδε.

Οι Νεοσμυρνιώτες ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, δημιούργησαν ευκαιρίες και απλώς τους έλειψε το γκολ, κάτι που δεν ανησυχεί τον Εβρίτη τεχνικό εν όψει της συνέχειας. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δούλεψαν πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο. Μας έλειψε το τελείωμα, που θα πετυχαίναμε το γκολ. Ήμασταν άτυχοι στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ήταν η απόκρουση του Μπαντή στον Μπακασέτα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί παίζουμε κόντρα σε ομάδες όπως ο Αστέρας και στεκόμαστε πολύ καλή και σήμερα ήμασταν καλύτεροι. Αν παίζουμε έτσι, με μαχητικότητα, θα πάμε καλά. Κάναμε τις φάσεις, όμως μόνο το γκολ μας έλειψε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος δεν μπήκε καν στην περιοχή μας. Έκαναν πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά».

Για το καλό πρόσωπο της ομάδας: «Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και μακάρι να είμαστε έτσι και στη συνέχεια. Θα έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά σε διάρκεια είμαστε καλά».

Για το αν το προβληματίζει ότι δεν σκόραρε η ομάδα: «Έχουμε τους παίκτες. Στην φάση του δοκαριού ήμασταν άτυχοι, στην φάση του Μπακασέτα έκανε ο Μπαντής πολύ καλή απόκρουση. Ο Καρίμ ξέρουμε ότι είναι σκόρερ. Δεν έχω τέτοιο προβληματισμό, θα έρθουν και τα γκολ».

Για το γεγονός ότι δεν γίνονται εύκολα αλλαγές στην ενδεκάδα: «Δεν είναι εύκολο να γίνονται αλλαγές. Τα παιδιά δείχνουν διάρκεια, υπάρχει συνοχή και όταν ρολάρει η ομάδα δεν είναι εύκολες οι αλλαγές».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: «Να δούμε την κούραση που θα υπάρχει. Έχουμε και το Κύπελλο την Τετάρτη και το πρωτάθλημα το Σάββατο. Θα το κυνηγήσουμε το Κύπελλο».

Για το αν γίνουν άλλες μεταγραφές: «Θέλουμε έναν ακόμα παίκτη, στην άμυνα θέλω έναν ακόμα. Αν βρούμε τον παίκτη που θέλουμε θα προχωρήσουμε, αλλιώς θα συνεχίσουμε έτσι».