Βαθμολογία

Αρέσει ο Μπαργκάν στον Πανιώνιο

Σε αναζήτηση εξτρέμ βρίσκεται ο Πανιώνιος από τη στιγμή που πούλησε τον Μπουμάλ και το κενό έως τώρα δεν έχει καλυφθεί. Ο Βλαχοδήμος πήγε στον Παναθηναϊκό, ο Σαλπιγγίδης δεν απαντάει και οι «κυανέρυθροι» είναι αναγκασμένοι να στραφούν αλλού.

Δεδομένου ότι μπορούν να πάρουν μόνο Έλληνα, η περίτπωση του Μπαργκάν δεν τους αφήνει ασυγκίνητους. Έμεινε ελεύθερος από την Καλλονή και αμέσως έγινε μία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ωστόσο, πρόταση επίσημη δεν έχει κατατεθεί στον παίκτη, ο οποίος έως τώρα έχει δεχτεί κρούσεις και από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Πρόθεσή του είναι να περιμένει λίγο και στη συνέχει να πάρει την οριστική του απόφαση.

Από εκεί και πέρα, προβληματισμός υπάρχει για το γεγονός πως χάθηκε ο Τριανταφυλλόπουλος. Ο παίκτης εξ αρχής ήταν διστακτικός, όμως, στον Πανιώνιο πίστευαν ότι τελικά θα πειστεί, κάτι που δεν έγινε. Έτσι οι Νεοσμυρνιώτες είναι αναγκασμένοι να ψάξουν άλλον στόπερ, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει μία μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση.

Τέλος, η προετοιμασία για το σημαντικό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Τελευταία προπόνηση θα γίνει το πρωί της Παρασκευής (22/1) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που το απόγευμα θα πάει στο ξενοδοχείο που καταλύει η ομάδα πριν τα εντός έδρας παιχνίδια της.

a-sports.gr