Βαθμολογία

Λουτσέσκου: «Έπρεπε να έχουμε κερδίσει»

Έχασε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε με το γκολ του Σολτάνι. Ο λόγος για την Ξάνθη και με τον ΠΑΟΚ έχασε πολλές ευκαιρίες. Αυτό τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στο τελευταίο μέρος του γηπέδου για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA: «Πρώτα από όλα πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για όλους τους φιλάθλους. Με όλο το σεβασμό στην ποιότητα και την ομάδα του ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει εμείς. Χωρίς καμία αμφιβολία, εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ είχε μόνο δύο και το σκορ ήταν 1-1.

Ελέγξαμε το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και όταν συμβαίνει αυτό, μπορεί να περιπλεχτούν τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βγει από αυτή την πίεση, δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες, κατάφερε να σκοράρει κιόλας.

Κάναμε μια ευκαιρία με το δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο για τα πρώτα 25 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Μπορεί να μας λείπει η ποιότητα στα τελευταία μέτρα του γηπέδου, αλλά αν δε σταματήσουμε να παλεύουμε θα αλλάξουμε την τύχη μας».