Βαθμολογία

Όλα δείχνουν Γιαννιώτη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τον αντικαταστάτη του Μάρκου Βελλίδη αναζητούν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η μεταγραφή του 28χρονου ολοκληρώνεται την Πέμπτη (21/1) και ήδη οι Ηπειρώτες φορτσάρουν για τον διάδοχο. Οι επιλογές δεν είναι πολλές τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ πρέπει να πάρει μόνο Έλληνα.

Άνθρωπος της ΠΑΕ επικοινώνησε με τον Σηφάκη πριν από λίγες μέρες, όμως, η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική, καθώς εκείνος θέλει να παραμείνει στο Βέλγιο. Έτσι η συγκεκριμένη περίπτωση εγκαταλείφθηκε αμέσως.

Από εκεί και πέρα, στο τραπέζι έπεσαν κάποια ονόματα, αλλά τονίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν ασχολήθηκαν με τον Δαύκο οι Γιαννιώτες. Για την ακρίβεια άρεσε σε μόνο σε ένα μέλος της ομάδας.

Όσον αφορά τον Γιαννιώτη, είναι εκείνος που θεωρείται πιο εφικτή λύση. Ο παίκτης βρίσκεται στον Πανιώνιο ως δανεικός, αλλά θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα αποκτηθεί εκτός απροόπτου.

Υπάρχει πολύ καλή άποψη για τον 23χρονο, ο οποίος υπενθυμίζεται πως ήταν και στο παρελθόν στον ΠΑΣ. Γνωρίζει την ομάδα και θα προσαρμοστεί αμέσως, κάτι που θεωρείται σημαντικό. Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως τόσο αυτός όσο και ο Περιστερίδης δεν είναι έμπειροι, κάτι που αναμφίβολα δεν περνά απαρατήρητο.

Τέλος, αυτό που έλεγαν στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πως το ιδανικό για εκείνους θα ήταν να πάρουν τον Διούδη. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν μπορεί να γίνει από τη στιγμή που μέχρι το καλοκαίρι ο 22χρονος θα βρίσκεται στον Πανιώνιο.

a-sports.gr