Βαθμολογία

Παρελθόν από τον Πανιώνιο ο Μητρόπουλος

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παύλο Μητρόπουλο, τον οποίο θερμά ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας.

Όσο για τον Τζανδάρη, υπήρξε η ακόλουθη λιτή τοποθέτηση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Φάνη Τζανδάρη». Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο παίκτης πηγαίνει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και ο λόγος είναι απλός. Ακόμη δεν έχει διευθετηθεί με τους Πειραιώτες το καθεστώς με το οποίο πηγαίνει ο Τζανδάρης στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο, από τον Πανιώνιο τονίζουν ότι δεν θα είναι απλός δανεισμός και βάζουν ως παράδειγμα τον Καραμάνο.

Υπενθυμίζεται πως στην περίπτωση του Καραμάνου υπάρχει μία μορφή συνιδιοκτησίας και αν πουληθεί κάποια στιγμή, τότε χρήματα θα πάρουν και οι δύο ομάδες. Κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον άλλοτε μέσο του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει συμφωνηθεί ακόμη οριστικά το ποσοστό που θα κατέχει η κάθε ομάδα.

Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε και για την κοινωνική της δράση. Ήταν άλλωστε εδώ και μέρες σε επαφή με τον Δήμο. Αναλυτικά: «Ο Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με την ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ (η οποία κατέθεσε σχετική πρόταση που έγινε αμέσως αποδεκτή), ενημερώνει τους εξυπηρετούμενους των Κοινωνικών Δομών, πως ξεκινά μία νέα πρωτοβουλία που θα έχει ως αποδέκτες όλους τους ωφελούμενους αυτών. Δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους εγγεγραμμένους δικαιούχους και τα μέλη των οικογενειών τους, να μπορούν να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας του Πανιωνίου, αυτής της αγωνιστικής περιόδου, με το συμβολικό αντίτιμο του 1 ευρώ ανά άτομο.

Απαραίτητη προϋπόθεση χρήσης αυτού του προνομίου, είναι η προσκόμιση βεβαίωσης ένταξης στις Κοινωνικές Δομές, η οποία θα παρέχεται μετά από αίτηση του ωφελουμένου στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Η βεβαίωση αυτή θα πρέπει να επιδεικνύεται κάθε φορά πριν την παρακολούθηση του κάθε αγώνα και η ισχύς της θα είναι για όλη τη διάρκεια της σαιζόν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Ελ. Βενιζέλου 18, 2 ος όροφος και τηλ. 213 20 25 882».