Βαθμολογία

Τέλος ο Παπαδόπουλος από τον Αστέρα

Αιφνιδιαστικό διαζύγιο προέκυψε στον Αστέρα Τρίπολης με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να αποχωρεί από την ομάδα κατόπιν επιθυμίας του. Ο διεθνής φορ περίμενε ότι θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Από τη στιγμή που αυτό δεν έγινε, ζήτησε να φύγει και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε, όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Τετάρτη (20/01) πραγματοποιήθηκε κοινή συναινέση η λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλο τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για το ήθος του και τον επαγγελματισμό του και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Από εκεί και πέρα, οι Αρκάδες έχουν μπει δυναμικά στη μάχη για την απόκτηση του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσιόνι και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον, μεταξύ των οποίων και ο Πανιώνιος, όμως ο 22χρονος προτιμά στους «κιτρινομπλέ». Έτσι άμεσα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος. Τέλος, από την ΠΑΕ τόνιζαν ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Σωκράτη Διούδη για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ούτε τώρα ούτε το καλοκαίρι.