Βαθμολογία

Σίλβα: «Το κίνητρό μας είναι η κατάκτηση του νταμπλ...»

O Ολυμπιακός άφησε βαθμούς στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά και το νικηφόρο του σερί στο πρωτάθλημα από την αρχή της σεζόν έλαβε τέλος, αλλά προφανώς δεν ήρθε και η... καταστροφή για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος προπονητής, μάλιστα, φρόντισε την Τρίτη (19/1) μέσω ανάρτησης στο facebook να αποφορτίσει τους παίκτες του, τονίζοντας ότι ποτέ κανείς δεν είπε ότι ο στόχος ήταν το 30 στα 30. Παράλληλα, ο Σίλβα ανέφερε ότι το κίνητρο για τους Πειραιώτες εξακολουθεί να είναι η κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Το κίνητρό μας πάντα ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και όλες τις διοργανώσεις στην Ελλάδα. Ποτέ δεν είπαμε ότι ο σκοπός μας ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα χωρίς να χάσουμε ούτε βαθμούς. Κάποια στιγμή θα συνέβαινε.

Ο στόχος μας ήταν πάντα να το κερδίσουμε. Είμαστε απογοητευμένοι επειδή δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το σκοπό αυτό», αναφέρει στο μήνυμά του ο προπονητής των πρωταθλητών.