Βαθμολογία

Παράσχος: «Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι»

Η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό στη φετινή Σούπερ Λίγκα έγινε ο Πλατανιάς, ο οποίος τη Δευτέρα (18/1) άντεξε στην πίεση των Πειραιωτών και πήρε το 1-1.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ τόνισε πως με αυτό το αποτέλεσμα θα ανέβει η ψυχολογία όλων στην ομάδα. Αναλυτικά όσα είπε:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Πιστεύω ότι σήμερα απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό δώσαμε ό,τι μπορούσαμε για να πάρουμε έστω και έναν πόντο. Στο πρώτο ημίχρονο έκαναν καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες. Και εμείς χάσαμε ευκαιρίες, και ο Ολυμπιακός. Έγινε ανοικτό παιχνίδι.

Ίσως να κάναμε ένα από τα καλύτερά μας ημίχρονα. Στο δεύτερο μέρος προσέξαμε περισσότερο την άμυνα μας, μας πίεσε ο Ολυμπιακός και ειδικότερα με την αλλαγή του Φορτούνη είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ο Φορτούνης μάλιστα πέτυχε και το γκολ. Το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εμάς».

Είναι η εμφάνιση που θα δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια; Γιατί προερχόταν η ομάδα από άσχημα αποτελέσματα.

«Νομίζω ότι ο Πλατανιάς δεν έκανε άσχημα παιχνίδια. Αυτή η ομάδα έχει έναν ρυθμό, βλέπει όλα τα ματς, τα χτυπάει, παίζει στα ίσα. Απλώς θα ανέβει λίγο περισσότερο η ψυχολογία μας. Όταν φέρνεις ένα "χ" με τον Ολυμπιακό που είχε μόνο νίκες, σίγουρα θα αισθάνονται πολύ καλύτερα».

Η σημερινή εμφάνιση ήταν η καλύτερη της σεζόν;

«Βάσει του αντιπάλου ναι. Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι και πραγματικά ό,τι μπόρεσαν όλα τα παιδιά το έβγαλαν στο γήπεδο. Έβγαλαν ό,τι είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Και σε παιχνίδια με άλλες μεγάλες ομάδες κάναμε καλά παιχνίδια, αλλά μας έλειπε η τύχη. Την είχαμε σήμερα σε κάποιες φάσεις».

Μεταγραφικά;

«Στασιμότητα...».

Για τον Κάργα;

«Είναι εδώ το παιδί, κάνει προπονήσεις...».