Βαθμολογία

Φουλάρουν για Τζανδάρη στον Πανιώνιο

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να έχουν βαλτώσει τα μεταγραφικά στον Πανιώνιο, όμως, οι άνθρωποί του αισιοδοξούν ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η περίπτωση του Φάνη Τζανδάρη.

Αυτό που τονίζουν από τη Νέα Σμύρνη είναι πως οι συζητήσεις με τον παίκτη πλέον είναι σε πολύ καλό σημείο, ενώ άνθρωπος της ομάδας, μάλιστα, είπε πως «αισιοδοξούμε πως την Τρίτη (19/1) θα τελειώσουμε με αυτό».

Κώδικας επικοινωνίας έχει βρεθεί, αυτό είναι δεδομένο, και επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του παίκτη, η οποία το προηγούμενο διάστημα τόνιζε κατηγορηματικά πως δεν μιλούσε με τον Πανιώνιο. Έτσι αργά ή γρήγορα ο χαφ του Ολυμπιακού θα γίνει κάτοικος Πλατείας εκτός κι αν προκύψει κάποια άλλη πρόταση την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό βγήκαν κάποια σενάρια περί συζητήσεων ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Οι Νεμοσυρνιώτες, όμως, τονίζουν ότι δεν θέλουν παίκτες για ένα εξάμηνο και ότι ο 24χρονος εξτρέμ ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή πριν αποφασίσει να πάει στους «πράσινους».

Τέλος, η ισοπαλία στη Λεωφόρο δείχνει για άλλη μία φορά ότι ο Πανιώνιος έχει κάνει άλματα φέτος. Το συγκεκριμένο ματς, όμως, έχει δύο όψεις. Η μία είναι το να σταθεί κανείς στο αποτέλεσμα ψυχρά και να κριθεί έτσι απολύτως επιτυχημένη η παρουσία του «Ιστορικού» την Κυριακή (17/1).

Η άλλη έχει να κάνει με την εικόνα του Πανιωνίου, ο οποίος βρισκόταν διαρκώς σε θέση άμυνας. Όπως και προ δύο εβδομάδων με τον Ολυμπιακό έτσι και τώρα δεν υπήρχε παίκτης να κρατήσει την μπάλα και να παγώσει έστω και για λίγο τον ρυθμό δεδομένου ότι και ο Μπακασέτας δεν ήταν σε καλή μέρα. Αυτό

a-sports.gr