Βαθμολογία

Το κύκνειο άσμα του Γεωργιάδη στη Βέροια

Η ήττα (2-1) που γνώρισε η Βέροια από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (17/1) αναμένεται να αποτελέσει το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο της ομάδας. Μολονότι δεν πρόκειται για ένα αποτέλεσμα-έκπληξη, ούτε μπορεί κάποιος να πει πως περίμενε και πολλά παραπάνω εξαιτίας και των πολλών απουσιών, εντούτοις ο Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Ο νεαρός προπονητής δεν κατάφερε να δώσει στη Βέροια το κάτι παραπάνω. Λίγο η κακή βαθμολογική συγκομιδή, λίγο η εικόνα της ομάδας που εδώ και μεγάλο διάστημα είναι αποκρουστική, οδηγούν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικού.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και είναι πολύ πιθανό τη Δευτέρα (18/1) να έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της απομάκρυνσης του προπονητικού επιτελείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, ο Καρυπίδης και ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας έχουν, ήδη, προτάσεις στα χέρια τους. Ο ένας είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης και ο άλλος είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου. Δύο προπονητές που έχουν την εμπειρία να αλλάξουν επίπεδο τη Βέροια και κυρίως να βάλουν ένα «στοπ» στην κατρακύλα.

Ο Δερμιτζάκης είναι ελεύθερος από τις 3 του Σεπτέμβρη, όταν και απολύθηκε από τον Ερμή Αραδίππου. Κατά το παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους των Λαμίας, Εργοτέλη, ΟΦΗ, Πανθρακικού, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Πανθρακικού, Διαγόρα και Ατσαλένιου.

Όσον αφορά τον Γρηγορίου, ο 43χρονος τεχνικός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας από τις 3/11, όταν έλυσε την συνεργασία του με τον Ατρόμητο. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Άγιο Δημήτριο και έπειτα εργάστηκε στους Εθνικό Πειραιά, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό και Κέρκυρα.

a-sports.gr