Βαθμολογία

Τελειώνει άμεσα του Βελλίδη στον ΠΑΟΚ

Τον τερματοφύλακα που θα υπερασπίζεται την εστία του από εδώ και στο εξής βρήκε ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς όταν ενημερώθηκαν ότι ο Παναγιώτης Γλύκος θα παραμείνει εκτός για άλλες 4-5 εβδομάδες επίσπευσαν τις διαδικασίες και ο εκλεκτός είναι ο Μάρκος Βελλίδης.

Ο Ιγκόρ Τούντορ είπε ότι ζήτησε να αποκτηθεί παίκτης σε αυτή τη θέση και η επιθυμία του εισακούστηκε αμέσως με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να ντύνει στα ασπρόμαυρα τον Έλληνα διεθνή για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Το φλερτ δεν είναι νέο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στον ΠΑΟΚ έχουν εδώ και μήνες σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Βελλίδη και μάλιστα είχε γίνει και μία συζήτηση μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις άνθρωποι του ΠΑΟΚ επικοινώνησαν ξανά με τους Γιαννιώτες, ενημέρωσαν πως άμεσα θα κατατεθεί πρόταση κι εκεί το θέμα θα τελειώσει. Φυσικά στον παίκτη παρουσιάζεται μία μεγάλη πρόκληση, ενώ και τα χρήματα θα είναι πολύ καλά για τον ΠΑΣ. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι ίδιοι οι Ηπειρώτες επιβεβαιώνουν πως εντός των επόμενων ημερών η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι θα μείνουν μόνο με τον Περιστερίδη και είναι αναγκασμένοι να ψάξουν για τερματοφύλακα με τους γνωστούς περιορισμούς λόγω της έλλειψης άδειας.

a-sports.gr