Βαθμολογία

Στραματσιόνι: «Χαρούμενος για το πώς παίξαμε»

Μπορεί αν μην τα κατάφερε κόντρα στον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός και να κόλλησε στο 0-0, όμως, ο Αντρέα Στραματσιόνι δεν φάνηκε να απογοητεύεται από αυτό.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και πως αρχίζει να φαίνεται η δουλειά που γίνεται. Ξεκαθάρισε πως το αποτέλεσμα φυσικά και δεν τον ικανοποιεί, αλλά προτίμησε να σταθεί στην εμφάνιση. Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα είμαι χαρούμενος, ασφαλώς όχι για το σκορ, δεν είναι ηλίθιος, αλλά από τον τρόπο που παίξαμε. Είναι ένας ξεκάθαρος τρόπος αυτός που παίξαμε, ο σωστός τρόπος για μένα. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε 6 απίστευτες αποκρούσεις και κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες σε μία από τις καλύτερες αμυντικά ομάδες του πρωταθλήματος.

Αυτή την περίοδο χτίζουμε κάτι. Και για Ιανουάριο μήνα, νομίζω ότι φαίνεται ένα αποτέλεσμα δουλειάς. Το ξαναλέω έχουμε δύο μήνες δουλειάς μην το ξεχνάτε, στο τέλος θα το κρίνουμε.

Δεν είμαι απόψε εκνευρισμένος. Για παράδειγμα στο ματς για το Κύπελλο με τον ΠΑΣ επίσης χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήμουν εκνευρισμένος γιατί ήταν λάθη δικά μας στα τελειώματα. Απόψε δεν ήταν αυτό. Μόνο ίσως στη φάση του Κλωναρίδη και αυτή για λίγες ίντσες. Στο σουτ του Εσιέν, στη φάση του Αμπέντ και του Κουτρουμπή δεν έγινε κάποιο λάθος, έτσι όπως το είδα εγώ από τον πάγκο χωρίς τηλεόραση. Και στο τέλος είπα στους παίκτες μου "μην αισθάνεστε άσχημα γιατί παίξαμε καλά". Είναι κάτι που χτίζουμε αυτή τη στιγμή».

Για την παρουσία του Μπεργκ που συνήθως λύνει το πρόβλημα στο γκολ: «Ο Μπεργκ προέρχεται από τραυματισμό, χρειάζεται να πάρει από τα παιχνίδια ρυθμό και φυσικά να σκοράρει. είναι σε καλό δρόμο για μένα. Προσπάθησα σήμερα με όσους επιθετικούς έχουμε, αλλά δεν σκοράραμε και πρέπει να πούμε μπράβο στον αντίπαλο τερματοφύλακα και τον Πανιώνιο, παρότι δεν μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται, αλλά αυτό είναι κάτι άλλο».