Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Βήμα μπροστά»

Με την ισοπαλία έφυγε από τη Λεωφόρο ο Πανιώνιος, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στο 0-0. Μπορεί να μην έπαιξε καλά, όπως παραδέχτηκε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά από την άλλη όπως τόνισε ο 47χρονος είναιείναι βήμα μπροστά το να αποσπά ισοπαλία από μία μεγάλη ομάδα ο «Ιστορικός» στην κακή του μέρα. Ο Εβρίτης τεχνικός δήλωσε ότι στα επόμενα ματς η ομάδα του θα πρέπει να βρει τις λύσεις και ότι οι Νεοσμυρνιώτες ανέβηκαν μόνο στα τελευταία 20 λεπτά. Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Όταν παίζεις τόσο άσχημα και παίρνεις την ισοπαλία πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Σήμερα ήταν το δεύτερο πιο κακό παιχνίδι που κάναμε τη φετινή χρονιά. Κάναμε κακή εμφάνιση, είχαμε όμως την τύχη με το μέρος μας, είχαμε τον τερματοφύλακα μας σε καταπληκτική βραδιά και έτσι πήραμε τον βαθμό. Μέχρι το 70’ δεν είχαμε καμία σχέση με την φετινή μας εικόνα, με εξαίρεση τα τελευταία 20 λεπτά που ανεβήκαμε λίγο. Πρέπει να συνεχίσουμε τώρα. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις για τα επόμενα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς, αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα βήμα μπροστά πως μπορούμε να παίρνουμε αποτέλεσμα ακόμα και σε μία κακή βραδιά μας. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει, αλλά σίγουρα θέλουμε να βλέπουμε και καλύτερα πράγματα μέσα στο γήπεδο».