Βαθμολογία

Η κορυφή είναι για τον Τοξότη!

Ο Τοξότης Λάρισας αγωνίστηκε την Κυριακή (10/1) και κέρδισε τον Όλυμπο Πυθίου με σκορ 4-2 για την Γ' ΕΠΣΛ και τον 2ο όμιλο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Τοξότης εκτός από τα τέσσερα γκολ είχε και δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες.

Το Πύθιο από την πλευρά του πέτυχε δύο γκολ. Στο 7' ο Ζαχαράκης με πλασέ έκανε το 1-0, στο 30' ο Παβιώτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 38' ο Ζαχαράκης πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έκανε το 2-1.

Το Πύθιο έφερε το ματς στα ίσα στο 55' με τον Μπάλιου με σουτ (2-2). Στο 49' τρίτο προσωπικό τέρμα για τον Ζαχαράκη που με πλασέ έκανε το 3-2. Και στο 65' το σουτ του Κίτσιου Κ. έκανε το τελικό 4-2. Στο 15' δοκάρι για τον Τοξότη με τον Ζαχαράκη και στο 35' δοκάρι οριζόντιο είχε ο Κίτσιος Κ. Μοναδικές ευκαιρίες έχασαν οι Ζαχαράκης και Κίτσιος Κ.  

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Μαλάκος, Πλατσάς, Τσακνάκης, Σαπουνάς, Τάκε Ε., Τσέλα, Ζαχαράκης, Κίτσιος Κ., Κάνος (68' Μπουρουτζίκας).

Ολυμπος Πυθίου (Γιώργος Διδασκάλου): Στάμος, Μαρογιάννης, Φουρκιώτης Γ. (63' Κατής Α.), Γκαβαλιάγκας, Ντούσκου, Κατσιαμήτας Γ., Παβιώτης,
Καϊμακάμης, Κατσιαμήτας Ε., Μπάλιου (75' Κατής Δ.), Μπουζούκης.     

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιρογιάννης, Κουβατάς, Μπούτος.