Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Θα κινηθούμε για φορ και πλάγιο»

Ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως, η Βέροια δεν το εκμεταλλεύτηκε και έμεινε τελικά στο 0-0 με τον Πανθρακικό. Το πρόβλημα στο γκολ είναι ορατό και γι' αυτό ο Γιώργος Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως οι Ημαθώτες είναι σε αναζήτηση ενός φορ κι ενός εξτρέμ προκειμένου να το λύσουν.

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και σ’ αυτό ίσως έφταιγε και η κούραση από το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή μεσοβδόμαδα. Μετά το πρώτο τέταρτο όμως κυριαρχήσαμε στο ματς, κάναμε πολλές φάσεις και για μία ακόμη φορά παίξαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο.

Τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τέλος, έδειξαν πάθος και θέληση. Τους δίνω συγχαρητήρια. Ευτυχώς έχουμε καλή ισορροπία και δεν κινδυνεύουμε στο τέλος από κάποια αντεπίθεση.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Το γκολ εκτός από ικανότητα θέλει και τύχη. Σε αυτά τα ματς αν πετύχεις γκολ τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Άλλες ομάδες κάνουν λιγότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο και κερδίζουν τα ματς».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση, είπε: «Θέλουμε έναν επιθετικό για να μας ελευθερώσει στο θέμα του γκολ. Είμαστε σε αναζήτηση αλλά αυτή την εποχή δεν είναι εύκολο να βρεις τον παίκτη που θέλεις. Θα κινηθούμε επίσης για την απόκτηση ενός πλάγιου ποδοσφαιριστή».