Βαθμολογία

Μπακάκης: «Μπορούμε να κάνουμε σερί νικών»

Το 2016 έχει μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ΑΕΚ, καθώς η Ένωση πέρασε αέρας από τα Χανιά, επικρατώντας 3-0 του Πλατανιά, στην επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας, ενώ μεσοβδόμαδα πήρε σκορ πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου μέσα στη Λιβαδειά, κερδίζοντας 1-0 τον Λεβαδειακό.

Το Σάββατο (9/1) υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο την Ξάνθη και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, κάτι που μπορεί να κάνει, σύμφωνα με τον Μιχάλη Μπακάκη.

«Ξέρουμε ότι η Ξάνθη διαθέτει ποιότητα, εμείς, όμως, είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά, έπειτα από τη νίκη στο Κύπελλο, αλλά και από το διπλό μέσα στον Πλατανιά. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε συνέχεια. Να παίξουμε για να κερδίσουμε και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εννοείται ότι πάντα η δύναμη της ΑΕΚ είναι η έδρα, γιατί μας βοηθάει πάρα πολύ ο κόσμος», είπε ο «κιτρινόμαυρος» δεξιός μπακ στην κάμερα της NOVA.

Σημείωσε, δε: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Προσαρμοζόμαστε πάνω στον αντίπαλο κι έτσι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Εννοείται ότι μπορούμε να κάνουμε ένα νέο σερί, αφού διαθέτουμε ποιότητα ως ομάδα. Έχουμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή και βγάζουμε όσα μας ζητάει στην προπόνηση και επίσης έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε»