Βαθμολογία

Γκρίνια Παράσχου για τη διαιτησία

Στο εντός έδρας 0-0 με τον Ατρόμητο έμεινε ο Πλατανιάς και η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας δυσκόλεψε για τους Χανιώτες. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παράσχος είχε παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, αλλά τα είχε και με την αστοχία των παικτών του, για να παραδεχθεί πως το επιθετικό πρόβλημα της κρητικής ομάδας είναι αρκετά σημαντικό.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω ότι με την απόδοσή μας, αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι ή και πιο τυχεροί στην τελική προσπάθεια θα είχαμε “καθαρίσει” από σήμερα την πρόκριση. Δυστυχώς σε ακόμα έναν αγώνα δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε τεράστιο πρόβλημα.

Για πρώτη φορά θα μιλήσω και για τη διαιτησία, αν και συνήθως δεν το κάνουμε. Όμως πλέον σε πολλά ματς είτε εντός είτε εκτός έδρας οι μόνιμα αδικημένοι είμαστε εμείς. Για μας η πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Όλα στον επαναληπτικό παραμένουν ανοιχτά και εμείς θα πάμε για αποτέλεσμα που θα μας στείλει στην επόμενη φάση», ανέφερε αρχικά ο Παράσχος.

Και πρόσθεσε: «Χάνουμε ευκαιρίες με χίλιους δύο τρόπους και βέβαια με ανησυχεί. Κάποια πράγματα όμως δεν μαθαίνονται. Αν μπορούσαμε να το διδάξουμε και αυτό, θα ήμασταν θεοί. Συνεχίζουμε να ασκούμε πίεση σε όλες τις ομάδες. Ακόμα και με την ΑΕΚ η στατιστική μας ήταν καλύτερη, όμως πληρώσαμε τέσσερα λάθη και δυστυχώς είναι η εικόνα του 3-0 και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.

Εδώ και καιρό ψάχνουμε επιθετικό και το ξέρετε. Όμως δεν θα πάρουμε κάποιον που έχει να παίξει έξι μήνες. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιον ενεργό».