Βαθμολογία

Κρούση σε Μητρόπουλο ο Ηρακλής

Έκανε υπομονή εδώ και μέρες, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει. Ο λόγος για τον Παύλο Μητρόπουλο, που θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Πανιώνιο, κάτι για το οποίο το a-sports.gr σας είχε προϊδεάσει.

Ο αρχηγός των Νεμοσμυρνιωτών έχει ήδη ενημερώσει πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει και την Τρίτη (5/1) είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις στην περίπτωσή του. Ο ίδιος θέλει να μείνει ελεύθερος και δεν αποκλείεται να γίνει αποδεκτό το αίτημά του.

Όσο για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του; Ακόμη τα πάντα είναι ρευστά γιατί δεν έχει πάρει την ελευθέρας του. Ωστόσο, ήδη έχει γίνει μία κρούση από τον Ηρακλή, που παρακολουθεί ζεστά τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Από εκεί και πέρα, εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει και τον ποιον από τους τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού θα πάρει ο Πανιώνιος. Ο Χουχούμης δεν ενδιαφέρει κι έτσι Δώνης και Τριανταφυλλόπουλος είναι οι δύο περιπτώσεις που παίζουν. Ο πρώτος δεν θέλει να πάει στην Πλατεία, ενώ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τις τελευταίες ώρες έχει κατασταλάξει στον Έλληνα στόπερ. Πιστεύει πως η ομάδα του χρειάζεται έναν ακόμη, καθώς σύντομα θα αρχίσουν και τα προβλήματα με τις κάρτες.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Οικονόμου συμπλήρωσε τέσσερις και το πιο πιθανό είναι να δηλωθεί με τον Παναθηναϊκό. Η οριστική απόφαση, πάντως, θα παρθεί την Τρίτη. Για την απόκτηση χαφ υπάρχει η αισιοδοξία πως θα βρεθεί λύση και καλύτερη του Δώνη.

Τέλος, στην προπόνηση της Δευτέρας (4/1) ο Ουζουνίδης είπε στους παίκτες πως η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό δεν ήταν καθόλου καλή, αφού η μπάλα χανόταν με μεγάλη ευκολία. Όσο για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, αναμένεται να πάρουν ανάσες κάποιοι παίκτες. Διούδης και Χατζηισαΐας εκτός απροόπτου θα είναι σε αυτούς. Το ίδιο θα ίσχυε και για τον Κόρμπο, αλλά ίσως αλλάξει λόγω του θέματος με τον Μητρόπουλο, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μην συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή.

a-sports.gr