Βαθμολογία

Μαυροπάνος ο πρώτος στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στην πρώτη του χειμερινή προσθήκη προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έκανε δικό του τον Κώστα Μαυροπάνο. Ο 18χρονος είχε δοκιμαστεί και το καλοκαίρι και είχε αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις. Ωστόσο, τότε δεν μπορούσε να μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το κόλλημα που υπήρχε ξεπεράστηκε από τη στιγμή που ενηλικιώθηκε ο ποδοσφαιριστής επιλέγοντας να μην υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Αντιθέτως, ήρθε σε συμφωνία με τους Γιαννιώτες και η μεταγραφή του ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (4/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας 3,5 ετών με τον δεκαοκτάχρονο αμυντικό Κωνσταντίνο Μαυροπάνο».

Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω την καριέρα μου σαν επαγγελματίας στον ΠΑΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την ευκαιρία που μου δίνουν. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά έτσι ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας».

Από εκεί και πέρα, οικογενειακό δίτερμα είχε το πρόγραμμα της προπόνησης τη Δευτέρα. Ο Γιάννης Πετράκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε Ναδάλες και Ίλιτς που προέρχονταν από τραυματισμό, ενώ κανονικά αγωνίστηκε και ο Μαυροπάνος. Νικήτρια αναδείχτηκε η πρώτη ομάδα με γκολ του Φερφελή (1-0). Όσοι είχαν αγωνιστεί με τη Βέροια έκαναν πιο χαλαρή προπόνηση χωρίς μπάλα και στη συνέχεια παρακολούθησαν μέρος του παιχνιδιού.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης, Σκόνδρας, Μπέριος, Μαυροπάνος, Ναδάλες, Λίλα, Μασούρας, Κοζορώνης, Σαπαλίδης, Φερφελής και Ίλιτς.

Στο β' μέρος με τη μεγάλη ομάδα έπαιξαν ο Ιωάννου και ο Τσιαφίτσας της Κ-20 στις θέσεις των Λίλα και Ναδάλες.

Κ-20 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Παππάς, Μυρσινιάς, Καλύβας, Ψαρράς, Νικολάκηξς, Τσιέπας, Μούτσιος, Σιχλιμοίρης, Ιωάννου, Κυριακόπουλος, Καινούργιος.

Έπαιξαν και οι: Παπαϊωάννου, Τριάντος, Κόκκας Δημ., Κόκκας Ανδρ., Ψαρράς Ι., Ραβάνης.