Βαθμολογία

Ενισχύθηκε με Μπραούλιο η Καλλονή

Ο Μπραούλιο Νομπρέγκα είναι και επίσημα παίκτης της Καλλονής από τη Δευτέρα (4/1). Το τυπικό κομμάτι της ανακοίνωσης από την νησιωτική ΠΑΕ απέμενε για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 30χρονου επιθετικού, ο οποίος είχε υπογράψει προ ημερών το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Στο παρελθόν ο άσος από τις Κανάριες νήσους είχε περάσει από τη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και τις Μαγιόρκα, Σαλαμάνκα, Χετάφε, Σαραγόσα, Καρταχένα, Χέρκουλες και Ουέλβα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλονής: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μπραούλιο Νομπρέγκα (Braulio Nóbrega Rodríguez).

Ο 30χρονος στράικερ απ' τις Κανάριες νήσους διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με έντονη παρουσία απ' το 2004 σε ομάδες της Πριμέρα και της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ξεκίνησε την καριέρα του απ' τη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει αγωνιστεί επίσης στις Μαγιόρκα, Σαλαμάνκα, Χετάφε, Σαραγόσα, Καρταχένα, Χέρκουλες ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ουέλβα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Καλλονής μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».