Βαθμολογία

Δέλλας: «Κινδύνευε η υγεία των παικτών...»

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την Κυριακή (3/1) στη Βοιωτία δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης μεταξύ Λεβαδειακού και Ατρόμητου, με τον Τραϊανό Δέλλα να τονίζει ότι ο διαιτητής Γιάννης Δελφάκης έπραξε ορθά αποφασίζοντας να μη γίνει το ματς. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών, μάλιστα, υπογράμμισε ότι η υγεία των παικτών κινδύνευε από τoυς δυνατούς ανέμους και το νερό που είχε μαζευτεί στο γήπεδο.

«Σε αυτό το γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Το θέμα δεν είναι να βγεις να παίξεις υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το θέμα είναι να παιχτεί ποδόσφαιρο και σε αυτό το γήπεδο δυστυχώς δύσκολα θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών και νομίζω ότι θα κινδύνευε αρκετά σήμερα.

Ο διαιτητής έκρινε, και αν θέλετε και την άποψή μου σωστά έκανε, ότι δεν πρέπει να γίνει σήμερα το παιχνίδι. Από την εμπειρία μου σαν ποδοσφαιριστής μπορώ να πω ότι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών να γίνει το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το επόμενο που είναι για το Κύπελλο», δήλωσε ο Δέλλας.