Βαθμολογία

Αναβλήθηκε το Λεβαδειακός-Ατρόμητος

 

Δεύτερη αναβολή στην Super League για την 16η αγωνιστική καθώς μετά το Ξάνθη-ΠΑΟΚ αναβλήθηκε και το Λεβαδειακός-Ατρόμητος αλλά για εντελώς διαφορετικό λόγο καθώς στην Λιβαδειά  αιτία δεν ήταν η χιονόπτωση. Στην πόλη της Βοιωτίας επικρατούσαν ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι που έφεραν την αναβολή, κυρίως οι άνεμοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Και αυτό γιατί ο αέρας ήταν τόσο ισχυρός που έπαιρνε τις πινακίδες, τις κάμερες, έσπασε ομπρέλες ενώ η μπάλα δεν μπορούσε να σταθεί με τίποτα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Δελφάκης έκανε τους απαραίτητους ελέγχους στο γήπεδο με την μπάλα να κολλάει σε κάθε σημείο του αγωνιστικού χώρου και να μην αναπηδάει. Εν συνεχεία είπε ότι θα περιμένει και η βροχή σταμάτησε και το γήπεδο είχε καλό αποστραγγιστικό σύστημα που θα μπορούσε να τραβήξει τα νερά.
Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια των αναβολών των αγώνων "ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ" και "SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ", οι εν λόγω αγώνες δε θα διεξαχθούν αύριο Δευτέρα, την ίδια ώρα, αλλά θα οριστούν εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Κ.Α.Π".