Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Ξέρουμε πού πονά η ομάδα»

Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (2/1) έκαμψε την αντίσταση της Καλλονής με 3-0 χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση. Αναφέρθηκε μεμονωμένα σε παίκτες του, αλλά και στις μεταγραφές. Αναλυτικά όσα είπε:

«Μία πολύ σημαντική νίκη μετά από ένα κακό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο. Μας δίνει ηρεμία. Ήμασταν καλύτεροι, δεν κινδυνεύσαμε. Πετύχαμε γκολ νωρίς, στην πρώτη μας ουσιαστικά φάση. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια, για τη δουλειά, για την σοβαρότητα και τη θέληση για τη νίκη που έδειξαν. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε παρά την παγωνιά που υπήρχε. Εμείς κοιτάμε πλέον το Κύπελλο. Θέλουμε τη νίκη γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε στο θεσμό αυτό».

Για το παιχνίδι με τη Βέροια: «Από αύριο θα δουλέψουμε για το παιχνίδι με τη Βέροια. Ξέρουμε τα μειονεκτήματά της. Θα κοιτάξουμε να βάλουμε ένα γκολ και να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Το κλειδί της πρόκρισης είναι το μηδέν στην άμυνα».

Για το αν «κοιτάει» ψηλά ο Ηρακλής: «Εδώ που φτάσαμε πρέπει να κοιτάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εχω πει και θα το ξαναπώ είναι χρονιά σταθεροποίησης της ομάδας. Εχουμε παίκτες με τρία χρόνια συμβόλαια. Κάθε μέρα γίνονται ολοένα και καλύτεροι. Τους δείχνω εμπιστοσύνη και τα παιδιά ανταποκρίνονται. Ναι, κοιτάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον κορμό της περσινής ομάδας: «Εμείς δώσαμε βάση στην περσινή ομάδα και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Δεν είναι κάτι αρνητικό πως παίζουμε με την περσινή ομάδα».

Για τον Βέλλιο: «Ο Αποστόλης νιώθει σπίτι του την ομάδα είναι καλά».

Για τους Κυριακίδη και Πουρτουλίδη: «Ο Παύλος (σ.σ. Κυριακίδης) είναι ένας παίκτης που με κέρδισε εμένα από πέρυσι. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο. Στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν ήταν καλός. Ταλαιπωρήθηκε και με το θέμα του στρατού. Επηρεάστηκε από αυτό. Καλός ήταν και ο Στάμου. Τους χρειαζόμαστε όλους. Τον Νίκο (σ.σ. Πουρτουλίδη) τον σέβομαι. Εχει βοηθήσει πολύ. Όποτε του το ζητάω είναι εκεί και του έχω απεριόριστο σεβασμό».

Για την οργάνωση και το τι άλλαξε: «Πολύ εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις και όταν λέω κάτι κόβετε ένα κομμάτι και γίνεται τίτλος. Εγώ είπα να βελτιωνόμαστε, δεν είπα δεν έχουμε οργάνωση».

Για τις αποδεσμεύσεις και τις μεταγραφές: «Θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις. Είμαστε σε συζητήσεις για να λύσουμε συμβόλαια. Δεν πάει να πει πως δεν είναι καλοί παίκτες. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο σε αυτό. Εχουμε καιρό μπροστά μας, κάνουμε επαφές με παίκτες. Κάποιοι έχουν συμβόλαια και θα πρέπει να μείνουν ελεύθεροι για να προχωρήσουμε. Είμαστε στην αρχή ακόμα και δεν θα πρέπει να μπει η μεταγραφολογία στην ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο πάντως, έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και όλοι ξέρουμε που πονάει η ομάδα».

Για τον Λάζαρ: «Αυτό που με στεναχώρησε είναι ο νέος τραυματισμός του Κοστίν. Ηταν καλά, σκόπευα να τον ξεκινήσω κι όλας και στην τελευταία προπόνηση ξαναχτύπησε. Είναι άτυχος. Εκανε μαγνητική. Φάνηκε να έχει ένα πρόβλημα που έχει σχέση με την παλιό τραυματισμό και θα μπει στο χειρουργείο. Χρονικά δεν μπορώ να πω πόσο θα μείνει εκτός. Εγώ θα τον βοηθήσω θα του συμπαρασταθώ. Θέλει να παίξει να βοηθήσει. Δυστυχώς η τύχη δεν τον θέλει. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο και όλοι θα πρέπει να τον στηρίξουμε».