Βαθμολογία

Καραγεωργίου: «Να δούμε διαφορετικά τα πράγματα»

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και για το 2016 η Καλλονή, η οποία συνεχίζει να προβληματίζει καθώς χάνει με ευκολία ακόμη και σε ματς που ο αντίπαλος δεν είναι καλός.

Αυτό συνειδητοποίησε ο Νίκος Καραγεωργίου στο ντεμπούτο του κι έτσι στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων τόνισε πως θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στους Μυτιληνιούς. Αναλυτικά:

«Καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο με υγεία. Για να καταφέρουμε να δούμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να δούμε διαφορετικά τα πράγματα. Ολοι μας. Πρόεδρος, προπονητής, παίκτες. Δεν χάθηκε κάτι ακόμα. Έχουμε δει ξανά πως ομάδες που βάζουν μέσα στοιχεία που έχουν να κάνουν με τη ψυχή, το πάθος κερδίζουν πράγματα. Με τον τρόπο που παίξαμε δεν έχουμε τύχη. Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος, έκανε ευκαιρίες που τις αξιοποίησε και κέρδισε με ευκολία το παιχνίδι. Θα πρέπει να σταματήσουμε να χάνουμε. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε. Η σωτηρία θα παιχτεί γύρω στους 30 βαθμούς. Εκεί πρέπει να φτάσουμε. Είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε, αλλά θα πρέπει να δυσκολέψουμε και τις άλλες ομάδες αφαιρώντας βαθμούς από αυτούς».

Για το τι πρέπει να αλλάξει: «Το πρώτο είναι να ενισχυθούμε. Δεν λέω να αλλάξουμε όλη την ομάδα. Θα πρέπει όμως να βρούμε παίκτες που θα αλλάξουν την εικόνα και τη ψυχολογία μας. Θα πρέπει να πάρουμε άμεσα δύο αποτελέσματα, να φτιάξουμε θετικό κλίμα. Αυτά θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε. Ας ελπίσουμε και η τύχη να είναι με το μέρος μας».