Βαθμολογία

Πετράκης: «Γίνονται προσπάθειες για μεταγραφές»

Με νίκη άρχισε το 2016 για τον ΠΑΣ Γιαννινα, ο οποίος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βέροιας το Σάββατο (2/1) και να γίνει η πρώτη ομάδα που νικά τους Ημαθιώτες μακριά από την έδρα τους τη φετινή σεζόν.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε πέρα από το ματς στον θεσμό του Κυπέλλου, τις μεταγραφές, αλλά και την κατάσταση των Ναδάλες, Ίλιτς και Τσάβες που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Αναλυτικά όσα είπε:

«Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, πρώτο στη χρονιά, πρώτο του β' γύρου και ό,τι παίζουμε πλέον δεν γυρίζει πίσω να διορθωθεί. Μετά τις γιορτές είχαμε αγωνία πως θα εμφανιστούμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε χάσει εκτός έδρας και διέθετε καλή αμυντική οργάνωση.

Μέσα σ' αυτές τις συνθήκες παίξαμε κατά διαστήματα καλά. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλο τέρμα. Και η Βέροια είχε ευκαιρίες και πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό, αλλά είχαμε καλή προσέγγιση στο παιχνίδι μας και δίκαια κερδίσαμε. Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο».

Για το ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΣ στο β' γύρο και στο Κύπελλο:

«Δεν υπάρχει ομάδα στην κατηγορία του ΠΑΣ που να μην προσδοκά κάτι από το κύπελλο. Για το πρωτάθλημα, και πέρυσι που ήμουν εδώ, σας είχα πει δεν μ' αρέσει να βάζω μακρινούς στόχους. Η προσοχή μας είναι στον Παναθηναϊκό και μετά θα μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ. Κάθε μέρα που περνάει πρέπει να έχουμε κέρδος ως ομάδα. Θα δούμε που αξίζουμε να πάμε και που θα φτάσουμε στο τέλος».

Για τα μεταγραφικά: «Δεν είναι στη δικιά μου αρμοδιότητα να το ανακοινώσω. Γίνονται προσπάθειες, όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα το μάθετε».

Για την κατάσταση του Τσάβες: «Ο Τσάβες κάνει ατομικό τρέξιμο, προσδοκούμε να είναι κοντά μας με τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ματς του Κυπέλλου, έστω για μερικά λεπτά. Αυτό εκτιμούν οι γιατροί αυτή τη στιγμή».

Για τους Ίλιτς και Ναδάλες: «Είναι καλά, απλώς δεν ήταν σε θέση να παίξουν πολλά λεπτά σήμερα, είχαν πρόβλημα στο δικέφαλο και πρέπει να το προσέξουμε, όπως και με τον Λίλα. Πρέπει να προσέξουμε να τους έχουμε και μετά, γιατί υπάρχουν πολλά ματς μπροστά μας».

Για το αν θα έχει το ίδιο σκεπτικό στο Κύπελλο, όπως στους ομίλους: «Θα το δείτε το σκεπτικό του κυπέλλου την Πέμπτη. Θα κάνουμε το καλύτερο. Έδειξα ότι τους εμπιστεύομαι όλους».

Αν θα κάνει rotation στα δύσκολα παιχνίδια:«Δεν θέλω να κοινοποιώ τι έχω στο μυαλό μου. Όλοι θα χρειαστούν, όλοι πρέπει να είναι σε ετοιμότητα».