Βαθμολογία

Κολοβός: «Όσο πιο μακριά γίνεται το σερί»

Πρεμιέρα για το 2016 στη Νέα Σμύρνη θα κάνει την Κυριακή (3/1) ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Πανιώνιο. Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε στην κάμερα της NOVA για τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα του κόντρα στους «κυανέρυθρους», ενώ έδωσε και τις ευχές του για τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο νικηφόρο σερί που διατηρούν οι «ερυθρόλευκοι», τονίζοντας πως δουλεύουν σκληρά για να το διευρύνουν όσο περισσότερο γίνεται. Αναλυτικά, όσα είπε ο Δημήτρης Κολοβός στην κάμερα της NOVA:

Για τη νέα χρονιά: «Καλή χρονιά σε όλους. Η επιθυμία μου είναι να μπορώ να παίξω περισσότερο και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει μπροστά της».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Σίγουρα μετά τις διακοπές δεν είσαι πάντα 100% έτοιμος, όμως εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε μία ακόμα νίκη. Πιστεύω ότι είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ότι δουλεύοντας αυτά που μας λέει ο προπονητής στο γήπεδο, μπορούμε να διευρύνουμε το σερί και να το πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην επίθεση του Ολυμπιακού: «Πρέπει να προσέχω κάθε μέρα στην προπόνηση και αν πιστεύει ο προπονητής μας ότι πρέπει να μου δώσει περισσότερες ευκαιρίες, θα το κάνει. Όλα εξαρτώνται από μένα, τι θα κάνω στις προπονήσεις, αλλά και στα ματς που θα μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής μου να παίξω».

Για το αν υπήρχε πνευματική ή σωματική κούραση, πριν τη διακοπή: «Είναι και τα δύο. Και τα πολλά παιχνίδια που είχε ομάδα, αλλά και η πνευματική κούραση. Τους πρώτους μήνες ήμασταν συνεχώς μέσα στο γήπεδο, με συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη – Κυριακή. Σε κουράζει αυτό, αλλά πιστεύω ότι είχαμε αρκετές ημέρες να ξεκουραστούμε και τώρα είμαστε εδώ για να πετύχουμε τους στόχους μας».