Βαθμολογία

Βίτορ: «Τελικό Κυπέλλου και Tσάμπιονς Λιγκ»

Ποδαρικό στα Πηγάδια κόντρα στη SKODA Ξάνθη κάνει ο ΠΑΟΚ, την Κυριακή (3/1), για το 2016 και φυσικά, θέλει να ξεκινήσει με νίκη. Το έργο του «Δικεφάλου του Βορρά», ωστόσο, μόνο εύκολο δεν είναι, όπως δήλωσε και ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας του μετά τον τραυματισμό του.

Ο 26χρονος αμυντικός μίλησε στη NOVA για τη δυσκολία της αναμέτρησης με τους Ακρίτες, για το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, αλλά και για τους στόχος του ΠΑΟΚ.

«Ήταν ένα απαραίτητο διάλλειμα για εμάς. Ήταν καλό που ξεκουραστήκαμε αυτές τις 5-6 ημέρες, μπορέσαμε να πάμε στις πατρίδες μας, να δούμε τις οικογένειες μας. Είχαμε μία χρονιά, στα μέσα της οποίας έχουμε παίξει 5-6 μήνες πάρα πολύ δύσκολους και χρειαζόμασταν αυτό το διάλλειμα και για το σώμα και για το μυαλό μας, για να ξεκουραστούμε», τόνισε αρχικά.

Για τον τραυματισμό του και για το πώς αισθάνεται τώρα, δήλωσε: «Ήταν απογοητευτικό και εκνευριστικό το διάστημα που ήμουν έξω, γιατί δεν μου αρέσει να κάθομαι, απογοητεύομαι με αυτού του είδους τις καταστάσεις. Τώρα είμαι καλά, έχω μία εβδομάδα που προπονούμαι κανονικά και νομίζω είμαι καλά για τα επόμενα παιχνίδια».

Για τη… γεύση που του άφησε το 2015 και τη νέα χρονιά, είπε: «Η χρονιά που φεύγει έχει δύο μέρη. Το ένα είναι το τελευταίο μέρος της περσινής σεζόν, που ήταν απογοητευτικό. Τερματίσαμε τελευταίοι στα πλέι οφ. Η φετινή που τρέχει ξεκίνησε με καλά παιχνίδια στο Europa League, περάσαμε στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα ξέρουμε ότι θα έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς, πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα, αλλά είχαμε καλές στιγμές και μας δίνεται η δυνατότητα στο νέο χρόνο να κυνηγήσουμε στόχους, όπως είναι ο τελικός του Κυπέλλου και να προσπαθήσουμε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ, για να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας να μπούμε στο Champions League».

Τέλος, για το αυριανό παιχνίδι, σημείωσε: «Είναι μία δύσκολη ομάδα. Τα δύο χρόνια που είμαι εδώ, έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές εκεί. Είναι μία ομάδα που έχει γρήγορους παίκτες μπροστά και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θέλουμε».