Βαθμολογία

Βεργέτης: «Στο μυαλό μου το ματς με την ΑΕΛ»

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Αστέρας Τρίπολης, για τον οποίο ξεκίνησε ιδανικά το νέο έτος δεδομένου ότι νίκησε με 4-0 τον Πανθρακικό. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Στάικος Βεργέτης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος με όσα είδε από τους παίκτες του και κυρίως με το πώς αμύνθηκαν.

Αναλυτικά: «Ελπίζω και εύχομαι ο Αστέρας να πετύχει τους στόχους του και να παρουσιάσει ωραίο ποδόσφαιρο. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, το πρώτο που κρατάω είναι η μόνο φάση που απειληθήκαμε στο 85’ με το τετ-α-τετ του Ίγκορ. Το δεύτερο που κρατάω είναι η αμυντική μας οργάνωση καθώς δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες.

Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε μέχρι το 40’ όπου ευτυχήσαμε και πετύχαμε το γκολ με τον Γιάννου. Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια είπαμε να κυνηγήσουμε και δεύτερο γκολ με εγκράτεια στην αμυντική μας οργάνωση. Πράγματι το πετύχαμε, το παιχνίδι άνοιξε και ήταν πιο εύκολο για εμάς. Εύχομαι ο Πανθρακικός να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Το 2015 μας άφησε με μία άσχημη εμφάνιση στη Βέροια. Μας στεναχώρησε και μας συνόδεψε αυτή η πικρία στις γιορτές. Κάναμε την αυτοκριτική που χρειαζόταν, συζητήσαμε με τους παίκτες. Κάναμε προπονήσεις βγάλαμε αυτό που είδατε σήμερα, αυτό είναι ένα ποσοστό από το στυλ που θέλουμε να έχει ο Αστέρας. Τα παιδιά είχαν την διάθεση και την πρόθεση να αλλάξουν την κατάσταση και αυτό βγήκε στο γήπεδο.

Για το Κύπελλο: «Από σήμερα θα αρχίσω να βλέπω το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Από το ρόστερ του Αστέρα μεγάλος αριθμός έχει φτάσει στο σημείο να λογίζεται ως βασικός.

Για τις μεταγραφές: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για μεταγραφές. Η ομάδα συνεχίζει να βλέπει ένα-ένα τα παιχνίδια που έρχονται».