Βαθμολογία

Μία αγωνιστική χωρίς κόσμο ο Ατρόμητος

Εκδικάστηκε η υπόθεση της ομάδας του Περιστερίου για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο εντός έδρας παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Πανιώνιο με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο να τιμωρεί τους «κυανόλευκους», όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (31/12) με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (αν και το ανώτατο που θα μπορούσε να τους επιβληθεί ήταν δύο αγωνιστικές ποινή), αλλά και με πρόστιμο 42.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος είχε κληθεί για τη ρίψη από πλευράς φιλάθλων φωτοβολίων ευθείας βολής και στο κατηγορητήριο αναφερόταν ως υπότροπος, ενώ στη συγκεκριμένη υπόθεση έγινε και χρήση οπτικοακουστικού υλικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 15ης  αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/12/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρον 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 19/12/2015 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ρ από 21-12-2015 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας».

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή σαράντα  δύο χιλιάδων ευρώ και  ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα».