Βαθμολογία

Πιέζει για Χουχούμη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Εδώ και καιρό παίζει το όνομα του Διαμαντή Χουχούμη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Άνθρωπος των Ηπειρωτών έχει πολύ καλή άποψη για τον νεαρό αριστερό μπακ και ο Γιάννης Πετράκης συμφώνησε με αποτέλεσμα οι Ηπειρώτες να φορτσάρουν.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έκανε πρόταση στον Παναθηναϊκό για να πάρει τον νεαρό. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά οι «πράσινοι» δεν ήταν θετικοί στο να τον παραχωρήσουν στον ΠΑΣ με τις σχέσεις των δύο ομάδων να μην είναι οι καλύτερες. Ωστόσο, αυτός ο σκόπελος είναι αρκετά πιθανό να ξεπεραστεί.

Οι Γιαννιώτες δύσκολα θα πείσουν το «τριφύλλι» να τους τον δώσει ως ελεύθερο και απλώς ποντάρουν ότι αυτό θα γίνει στην πορεία. Δηλαδή αρχικά ο παίκτης να πάει ως δανεικός και στη συνέχεια να πιέσει κι εκείνος για να παραμείνει στα Ιωάννινα.

Όσο για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, επιθυμία του είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής. Αυτό που τονίζεται από την πλευρά του είναι ότι θα γίνει ό,τι θέλει ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι δεδομένο πως ο Χουχούμης δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον τρόπο που τον μεταχειρίζεται ο Αντρέα Στραματσιόνι και θα ήθελε να πάει κάπου για να παίξει.

Τέλος, να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που αποκτηθεί ο διεθνής με τη Νέων παίκτης, το πλάνο είναι να πάει ο Ναδάλες στα χαφ, καθώς δεν είναι εύκολο να βρεθεί εξτρέμ από τη στιγμή που υπάρχει και περιορισμός στις μεταγραφές.