Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Σκούρτη η Ξάνθη!

Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος, θυμίζουμε, έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, όπου είχε μόλις οκτώ συμμετοχές, υπέγραψε την Τετάρτη (30/12) για 1,5 χρόνο, ανακοινώθηκε, ενώ έκανε, ήδη και την πρώτη του προπόνηση, επιβεβαιώνοντας, έτσι, τις φήμες για προσέγγισή του από τη θρακιώτικη ομάδα.

Ο άλλοτε διεθνής με τις «μικρές» εθνικές της Αλβανίας γνώρισε, όπως είναι λογικό, τους νέους του συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ και ξεκίνησε άμεσα το πρόγραμμα προσαρμογής του.

Ο Βασίλης Σκούρτης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Σε επαγγελματικό επίπεδο αγωνίστηκε πρώτη φορά με τη φανέλα του Πανιωνίου τη σεζόν 2010-2011, στο δεύτερο μισό της οποίας συνέχισε ως δανεικός στον Θρασύβουλο. Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στα Χανιά και τον Πλατανιά, πριν μετακομίσει στην Πορτογαλία για λογαριασμό των Βιλαβερντένσε και Τοντέλα διαδοχικά.

Το 2013-2014 μετακόμισε στην Ολλανδία και τη Ρόντα, ενώ στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου. Στον Αστέρα Τρίπολης δεν κατάφερε να… στεριώσει και τώρα, στην Ξάνθη, του δίνεται η ευκαιρία να δείξει τι αξίζει.

Από εκεί και πέρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του μέσω DVD κάποια πράγματα από το παιχνίδι της ομάδας που χρήζουν βελτίωσης, ενώ ακολούθησε δουλειά κυρίως σε κυκλοφορία της μπάλας, τακτική και τελειώματα.