Βαθμολογία

Φουντώνουν τα σενάρια πώλησης του Καρέλη

Όλα δείχνουν πως το έχουν πάρει απόφαση στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο Νίκος Καρέλης θα παραχωρηθεί για να καλυφθούν εκτός των άλλων και οι οικονομικές τρύπες που υπάρχουν στην ΠΑΕ. Η Γκενκ φαίνεται διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις των «πρασίνων», ενώ και η Παλέρμο είναι στο κόλο και αναμένεται να καταθέσει τη δική της πρόταση.

Όλα αυτά κάνουν τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να κοιτούν διάφορες περιπτώσεις επιθετικών. Μία εξ αυτών φέρεται να είναι και του Εμπαγιέ Νιάνγκ, ο οποίος σύμφωνα με τη La Stampa δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού από τη Μίλαν. Στο τραπέζι φαίνεται πως έχει πέσει και η περίπτωση του Άνταμ Σαλάι.

Από εκεί και πέρα, με δύο απουσίες ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό. Τη Δευτέρα (28/12) οι παίκτες του Αντρέα Στραματσιόνι μαζεύτηκαν με τους Μπεργκ και Τελάντερ να κάνουν ατομικό. Απουσίαζε ο Μπούρμπος για προσωπικούς λόγους.

Ο Ιταλός τεχνικός, τέλος, ευχήθηκε στους παίκτες του για τις γιορτές και ζήτησε σκληρή δουλειά, ώστε το «τριφύλλι» να ανακάμψει και να παρουσιαστεί ανάλογα με τις δυνατότητές του στο γήπεδο τη νέα χρονιά.