Βαθμολογία

Κολοβέτσιος: «Να έχουμε παντού επιτυχίες»

Το 2015 κλείνει και για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο η πιο δυνατή στιγμή ήταν η εξασφάλιση της ανόδου με την ΑΕΚ και η επιστροφή και του ίδιου στη Σούπερ Λίγκα.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της NOVA και για ό,τι ονειρεύεται για τη νέα σεζόν, ενώ ως καλύτερο Έλληνα παίκτη που αγωνίζεται εντός των συνόρων επέλεξε τον Μάνταλο. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πιο δυνατή στιγμή του 2015: «Η εξασφάλιση της ανόδου ήταν η πιο δυνατή στιγμή. Ήταν ιστορικής σημασίας για την ομάδα, όταν μετά από αγώνα και κάποιες κακοτυχίες επανήλθε στην πρώτη εθνική. Αυτή τη στιγμή θέλω να κρατήσω».

Για το τι ονειρεύεται για τον ίδιο και την ΑΕΚ: «Για την ομάδα μου ονειρεύομαι πάντα νίκες, γιατί ΑΕΚ είμαστε, ο στόχος πρέπει να είναι να έχουμε παντού επιτυχίες. Προσωπικός στόχος είναι να βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους της, να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό κι ακόμα καλύτερα».

Για τον πιο θεωρεί τον κορυφαίο Έλληνα παίκτη: «Δύσκολη ερώτηση. Για μένα είναι ο Παπασταθόπουλος, αλλά στη χώρα μας θεωρώ τον Πέτρο Μάνταλο».