Βαθμολογία

Ζέκα: «Να πάρουμε το Κύπελλο»

Τα όνειρα και τους στόχους του για τη νέα σεζόν αποκάλυψε ο Καρλς Ζέκα. Ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού, σε μία μίνι ανασκόπηση του 2015 στη NOVA, μίλησε για τις καλές και άσχημες στιγμές της χρονιάς που φεύγει, για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και για τον συμπαίκτη του Νίκο Καρέλη, που τον χαρακτήρισε ως καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά, όσα είπε στη NOVA:

Για την πιο δυνατή ποδοσφαιρική στιγμή που έζησε μέσα στο 2015: «Έχω πολλές καλές στιγμές και πολλές κακές. Όλες οι νίκες με τον Παναθηναϊκό ήταν σημαντικές φέτος και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Για το τι ονειρεύεται για τον Παναθηναϊκό τη νέα χρονιά: «Το όνειρο που έχω έχει απομακρυνθεί πλέον. Το όνειρό μου, όπως είπα πριν, είναι να είμαστε καλύτεροι. Να έχουμε καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα και να πάρουμε ένα τρόπαιο. Τώρα το μόνο που μπορούμε να διεκδικήσουμε είναι το Κύπελλο και πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτό».

Για τον ποιο θεωρεί καλύτερο Έλληνα παίκτη τη χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Θεωρώ πως ήταν ο Νίκος Καρέλης. Δουλεύω μαζί του κάθε μέρα και βλέπω πόσο βελτιώνεται στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Γίνεται πολύ σημαντικός για μας. Σκοράρει και δουλεύει πολύ σκληρά. Αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους και πιστεύω πως του αξίζει».