Βαθμολογία

Δεν θέλουν δανεικούς στον ΠΑΣ Γιάννινα

Αποφασισμένοι να ενισχυθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που έχει φανεί και από τις δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη τον τελευταίο καιρό.

Δεδομένου ότι δεν μπορούν να αποκτηθούν γηγενείς παίκτες άνω των 24ων οι Γιαννιώτες είναι αναγκασμένοι να κινηθούν σε ένα πολύ περιορισμένο φάσμα επιλογών. Αυτό που περιμένουν επί της ουσίας είναι τα κοψίματα των μεγάλων, αλλά και το να ξεκαθαρίσει για κάποιους άλλους αν υπολογίζονται.

Ποιο είναι όμως το πρόβλημα; «Δεν θέλουμε δανεικούς» είναι το ξεκάθαρο μήνυμα των ανθρώπων της ΠΑΕ κι εκεί είναι λογικό να κολλήσουν αρκετές συμφωνίες.

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος για παράδειγμα είναι μία περίπτωση που ενδιαφέρει εδώ και καιρό, αλλά δύσκολα η ΑΕΚ θα άφηνε ελεύθερο τον μοναδικό παίκτη για τον οποίο πλήρωσε το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Δημήτρης Κολοβός είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής για τον οποίο υπάρχει εξαιρετική άποψη. Αλλά και αυτός δεν παραχωρείται ως ελεύθερος, ενώ παρεμφερείς είναι και η κατάσταση με τον Διαμαντή Χουχούμη.

Επομένως, για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Σταύρος Πεταυράκης παρουσιάζεται ως πιο εφικτή λύση αυτή τη στιγμή. Μπορεί και στη δική του περίπτωση η ΑΕΚ να προτιμά τον δανεισμό του, αλλά αν ο ΠΑΣ πάρει τον παίκτη με το μέρος του και πιέσει, υπάρχουν πιθανότητες να τον κάνει δικό του.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι διαψεύδονται κατηγορηματικά τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη παρόλο που είναι ένα όνομα που ακούστηκε και πριν λίγους μήνες.