Βαθμολογία

Τζελέπης: «Αισιοδοξούμε πως θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Ευχές στους φιλάθλους του Πανθρακικού και όχι μόνο έστειλε ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Τζελέπης μέσω δήλωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας των Θρακιωτών μεταξύ άλλων τόνισε ότι το 2015 ήταν μία δύσκολη χρονιά, ενώ έκρυψε πως αισιοδοξεί ο Πανθρακικός με το νέο έτος να πετύχει τους στόχους του, δηλαδή να παραμείνει στην κατηγορία. Αναλυτικά: «Φίλες και Φίλοι,

Σε λίγες ημέρες θα αφήσουμε πίσω μας το 2015, μια χρονιά με πολλές δύσκολες, αλλά περισσότερες ευχάριστες στιγμές για τον Πανθρακικό μας. Με υγεία πάνω από όλα, πίστη στην ομάδα μας και την υποστήριξη του δωδέκατου παίχτη μας, του φίλαθλου κόσμου της Κομοτηνής και της Θράκης γενικότερα, αισιοδοξούμε πως και το 2016 θα πετύχουμε τους στόχους μας και η ομάδα μας θα συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους εσάς και στις οικογένειές να έχετε υγεία, που αποτελεί το βασικότερο αγαθό στη ζωή μας, δύναμη, να χαμογελάτε και να είστε ευτυχισμένοι, σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας και για ολόκληρο τον κόσμο.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!

Φιλικά,

Δημήτρης Τζελέπης».