Βαθμολογία

Λάζαρ: «Θα είμαι έτοιμος με Καλλονή...»

Εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει μείνει ο Κοστίν Λάζαρ λόγω του τραυματισμού του, ωστόσο θα είναι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το ματς του Ηρακλή με την Καλλονή, το πρώτο στο 2016 για τους «κυανόλευκους».

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στον «Arena fm 89,4» την Τετάρτη (23/12) ο Ρουμάνος μέσος, για να πει σχετικά: «Θα επιστρέψω στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, αυτό με την Καλλονή. Είμαι καλά, δεν θέλαμε να βιαστούμε για να μην υπάρχει περίπτωση υποτροπής, πλέον είμαι έτοιμος να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα μου.

Ο τραυματισμός διήρκεσε περισσότερο από ό,τι όλοι περίμεναν, πρώτη φορά τραυματίζομαι σε αυτό το σημείο, το θέμα είναι ότι το ξεπέρασα και είμαι έτοιμος να επανέλθω στην αγωνιστική δράση».

Παράλληλα, ο έμπειρος χαφ δεν έκρυψε ότι θέλει να παίξει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον «Γηραιό», αναφέροντας συγκεκριμένα: «Το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι αλλά σκέφτομαι να μείνω άλλον ένα χρόνο. Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με τον τραυματισμό μου αλλά έχω αποδείξει ότι η ηλικία μου δεν παίζει ρόλο. Θεωρώ ότι μπορώ να παίξω σε καλό επίπεδο για ακόμα δυο χρόνια».

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το πώς βλέπει τον φετινό Ηρακλή: «Έχουμε κάποια μικρά προβλήματα, αλλά τα θεωρώ φυσιολογικά, είμαστε μια ομάδα που δεν είχαμε την εμπειρία, καθώς ήρθαμε από τη Φούτμπολ Λιγκ. Παίζαμε καλά, δεν κερδίζαμε, δεν παίζαμε καλά, χάναμε. Πλέον νομίζω ότι η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της, κάναμε κάποιες πολύ σημαντικές νίκες και ελπίζω με το νέο έτος να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Ο στόχος είναι να έχουμε μια καλή πορεία και να προωθηθούν νέοι παίκτες. Πρέπει να φέρουμε και άλλο κόσμο στο γήπεδο και αυτό πρέπει να το κερδίζουμε με τις εμφανίσεις μας».

Για το ποιος θεωρεί ότι μπορεί να κάνει καριέρα από τους νεαρούς παίκτες του Ηρακλή: «Έχουμε πολλούς νεαρούς που το μέλλον τους ανήκει, δεν μπορώ να ξεχωρίσω μόνο έναν. Χρειάζονται την απαιτούμενη στήριξη και από έμπειρους παίκτες, αλλά υπάρχουν πολλοί».

Για το Κύπελλο Ελλάδας: «Για μένα είναι σημαντικά και τα δύο, και το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο. Όσο περισσότερα ζητάς τόσο περισσότερα μπορείς να κερδίσεις…».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχουμε το ρόστερ για να αντεπεξέλθουμε και θα γίνουν και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Καλές γιορτές σε όλους και να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα όπως τώρα. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο».