Βαθμολογία

Πανευτυχής ο Μάντζιος

Λεβαδειακός κατάφερε να κλείσει ιδανικά το 2015, καθώς, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή, επικρατώντας με 2-1 της ΑΕΚ. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος, κάνοντας λόγο για μεγάλη νίκη, στη σύντομη - όπως είπε - καριέρα του. Παράλληλα, ευχήθηκε να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο στον β΄ γύρο, εξηγώντας ότι η ομάδα του θα συνεχίσει ταπεινά. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με εξαιρετική ποιότητα, ξέραμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Μια μεγάλη νίκη που μας κρατά στην 6η θέση που κανείς δεν περίμενε στο ξεκίνημα της σεζόν. Ένα ευχάριστο εξάμηνο με πολλά προβλήματα με παίκτες τραυματίες και νέα παιδιά στην ομάδα. Νομίζω έχουμε κάνει μια καλή πορεία. Θα συνεχίσουμε στον β’ γύρο το ίδιο ταπεινά. Εύχομαι τη νέα σεζόν να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε όλα τα γήπεδα».

Για το αν είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του: «Είναι μεγάλη νίκη ναι. Αν και δεν έχω μεγάλη καριέρα σαν προπονητής».

Για τους στόχους: «Ξέρω τι έχω στα χέρια μου. Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα. Έχουμε μια ομάδα με νέα παιδιά που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, ίσως βοηθήσουν και κάποιες μεταγραφές».