Βαθμολογία

Πογιέτ: «Το καλύτερο δώρο στην ιστορία του Λεβαδειακού»

Ήρεμος, παρά την ήττα ήταν ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά το «χαστούκι» από τον Λεβαδειακό. Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του και είπε ότι θα τα μελετήσει και θα πάρει τα μέτρα του. Παράλληλα, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο» που έχει πάρει ο Λεβαδειακός, ενώ δεν θέλησε να κάνει κριτική σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε. Είδα την ομάδα μου να είναι ανήσυχη, βιαζόμασταν πολύ για να κερδίσουμε το ματς. Θέλαμε να σκοράρουμε από οποιοδήποτε σημείο, σουτάραμε από παντού. Πάντως έτσι όπως πήγαινε το ματς, φαινόταν ότι ήμασταν πιο κοντά να πετύχουμε δεύτερο γκολ, παρά να δεχτούμε. Δυστυχώς κάναμε δύο λάθη και στο σημερινό ποδόσφαιρο αυτά τα λάθη κοστίζουν και δεν πρέπει να γίνονται. Μετά πιέσαμε αλλά χωρίς οργάνωση. Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε όμως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Πιστεύω ότι ο Λεβαδειακός στην ιστορία του δεν είχε ποτέ ένα τόσο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο σαν αυτό που του κάναμε εμείς σήμερα».

Για το τι πήγε στραβά και για τις επιλογές που έχει στη θέση του τερματοφύλακα και στα στόπερ: «Ο αριθμός των φάσεων που δημιουργήσαμε ήταν μεγάλος και ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού ήταν ο MVP του ματς. Είναι αλήθεια πως τα δύο γκολ που δεχτήκαμε ήρθαν από αυτές τις δύο θέσεις, όμως θέλω να το δω πιο ψύχραιμα, να δω το βίντεο και να μην πάρω κάποια μέτρα άμεσα».

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει πάρει νίκη από ομάδες τις πρώτης 7άδας: «Αν είχαμε κερδίσει σήμερα δεν θα υπήρχε αυτή η ερώτηση».

Για τα μέτρα που είπε: «Όταν εννοώ ότι θα πάρω μέτρα εννοώ να έχω μια τελική απόφαση για την απόδοση ενός παίκτη. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία κριτικής».

Για τον πανικό μετά το δεύτερο γκολ: «Έχετε δίκιο. Δεν μας είχε συμβεί. Έμαθα πολλά σήμερα σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές και τις αντιδράσεις τους».

Για το αν θεωρεί ότι χρειάζεται ενίσχυση στα στόπερ και για τον παραγκωνισμό του Τζανετόπουλου: «Ποιος έχει πει ότι δεν υπολογίζω τον Τζανετόπουλο; Ίσως γνωρίζετε περισσότερα από εμένα. Είμαι ικανοποιημένος δεν σημαίνει κάτι το ένα λάθος».