Βαθμολογία

Λύθηκαν τα συμβόλαια των Κλαντρούμπσκι και Αντέτζο

Το μεσημέρι της Δευτέρας (21/12) ξεκίνησε ο χορός των αποδεσμεύσεων στην Καλλονή με τους Τζίτζι Κλαντρούμπσκι και Ντάνιελ Αντέτζο να είναι οι πρώτοι που αποχωρούν, όπως αναμενόταν.

Ο Τσέχος δεν προσέφερε όσα θα περίμεναν στο νησί παρόλο που στην προετοιμασία έδειξε καλά στοιχεία. Έτσι αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Όσο για τον Αφρικανό, ήταν απογοητευτικός φέτος.

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τζίτζι Κλαντρούμπσκι. Το επαγγελματικό του ήθος, η ποδοσφαιρική του αξία και ο εξαιρετικός χαρακτήρας του είναι τα στοιχεία που ξεχώρισαν το διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση για τον 30χρονο μέσο.

Παρεμφερής ήταν και η ανακοίνωση για τον Αντέτζο: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ντάνιελ Αντέτζο. Ο Ντάνιελ προσέφερε τα μέγιστα κατά την παραμονή του στην ομάδα μας ενώ ξεχώρισε για το ήθος του και την προσωπικότητά του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν απλώς η αρχή και θα ακολουθήσουν και άλλες λύσεις συμβολαίων στους Μυτιληνιούς, οι οποίοι θα είναι αρκετά ενεργοί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.