Βαθμολογία

Σπόντες Στραματσιόνι για τους παίκτες

Απογοητευμένος ήταν μετά την ήττα από τον Πανθρακικό ο Αντρέα Στραματσιόνι, καθώς ο Παναθηναϊκός παρουσίασε κακή εικόνα στην Κομοτηνή φεύγοντας έτσι με άδεια χέρια.

Ο Ιταλός τεχνικός μόλις τελείωσε το ματς μίλησε στην κάμερα της NOVA και άφησε αιχμές για κάποιους παίκτες του τονίζοντας ότι ήταν ένα πισωγύρισμα αυτό το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά: «Είναι ένα βήμα πίσω φυσικά. Δεν είμαι χαρούμενος από τη σημερινή εμφάνιση, γιατί προφανώς κάποιοι παίκτες είχαν από τώρα το μυαλό τους στις διακοπές.

Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα που δείξαμε καλά στοιχεία έγιναν κάποια πράγματα με τα οποία δεν είμαι ευχαριστημένος. Πρέπει να ξεχάσουμε τα αρνητικά, να κρατήσουμε τα θετικά και να δουλέψουμε πάνω τους».

Στη συνέχεια είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Μετά το ματς με τον Αστέρα είχαμε κάνει ένα βήμα μπροστά, αλλά σήμερα ενώ ξεκινήσαμε καλά και μπορώ να θυμηθώ 2-3 κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, η αντίδρασή μας μετά το γκολ που δεχτήκαμε ήταν πολύ κακή. Κι αυτό είναι ένα γεγονός που με προβληματίζει περισσότερο απ’ όλα, γιατί χρειάζεται να παλεύεις στο γήπεδο διαρκώς και να μην επηρεάζεσαι».

Κατόπιν, ρωτήθηκε ποια ήταν τα λεγόμενά του στα αποδυτήρια του γηπέδου, αλλά αυτός αρνήθηκε να τα αποκαλύψει: «Ό,τι είχα να πω παραπάνω το είπα στους παίκτες μου, όπως κάνω πάντοτε».

Έπειτα, ο Στραματσόνι εξήγησε ότι «έχουμε μπροστά μας τη διακοπή και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά διότι υπάρχει και το κύπελλο, αλλά και το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και πρέπει να κάνουμε σημαντικά πράγματα. Περιμένω να δω αντίδραση από την ομάδα. Πρέπει να ξαναγίνουμε σπουδαία ομάδα και χρειαζόμαστε προσωπικότητα για να το πετύχουμε».

Για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, σχολίασε: «Με τις μεταγραφές θα ξεκινήσουμε από αύριο. Είναι λογικό ένας προπονητής να κάνει τις δικές του εισηγήσεις είμαστε σε κοινή γραμμή με τη διοίκηση, αλλά είναι ένα θέμα που θα το εξετάσουμε τις επόμενες ημέρες αναλυτικά».

Λόγω των όσων έχει βιώσει μέχρι στιγμής, ρωτήθηκε εάν έχει μετανιώσει που ήρθε στην Αθήνα, για να απαντήσει: «Εγώ έχω κίνητρο. Ήρθα εδώ για να ξανακάνουμε τον Παναθηναϊκό μία σπουδαία ομάδα, οπότε δεν έχω μετανιώσει σε καμία στιγμή για την επιλογή μου».