Βαθμολογία

Γ' ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Νίκες για Λάρισα 88', Πλατανούλια και Βαλανίδα

Ακολουθούν αναλυτικά όλα τα ρεπορτάζ του 2ου Ομίλου της Γ' ΕΠΣΛ όπως τα κατέγραψε το athleticlarissa.gr.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Λάρισα 88 Σ Φ - Προμηθέας Αε Λάρισας 2 - 0

Η Λάρισα 88' κέρδισε με 2-0 τον Προμηθέα. Με δύο προσωπικά του τέρματα στο 20' και στο 25' ο Ντάμαλης χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Στο 30' ο Κωνσταντίνου Β. βρέθηκε τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ, στο 48' ο Κουτσώνας είχε κάθετο δοκάρι.
Και στο 60' και 80' Μήτρου και Σδράλης βρέθηκαν τετ α τετ άλλα έστειλαν την μπάλα άουτ.

Λάρισα 88 Σ Φ (Γιώργος Ρίγας): Γαρυφαλλόπουλος, Καψάλης, Σδράλης, Ναστούδης, Ψωμιάδης, Ντάμαλης, Κόντης (35' Μήτρου), Κωνσταντίνου Γ. (80' Τσαγκαράκης), Κωνσταντίνου Β., Κουτσώνας (50' Αδαμούλης), Φίλογλου.

Προμηθέας Αε Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Λουκανίκας, Μπορδόχας, Ψύρρας, Αθανασίου, Καραχάλιος, Δημεράς, Αλίου, Ιωαννίδης, Παπαδόντας, Μάλιος, Σιδέρης (82’ Αποστόλου).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιρογιάννης, Μπακαλμπάσης, Τέγος.

Ηρακλής Πλατανουλιών - Ορφέας Λάρισας 5 - 0

Εύκολο απόγευμα για τα Πλατανούλια. Στο 1' ο Λάζος Β. με σουτ το 1-0. Στο 44' ο Γκερίνι με πλασέ το 2-0, στο 50' και 57' ο Λάζος Β. έκανε το 3-0 και το 4-0 και στο 65' ο Γκερίνι με σουτ το τελικό 5-0.

Ηρακλής Πλατανουλιών (Γιάννης Νινίκας): Πασάλογλου Αν., Ζαμπόγιας, Παπαλέξης (60' Μπραχιλίκα), Λάζος Α., Πασάλογλου Απ., Κωστίμπας, Λάζος Β., Τσοπάνογλου, Γκερίνι, Καφαντάρης (70' Ανδρεάδης), Μπουζούκας (46' Κουκουβάγιας).

Ορφέας Λάρισας (Μιχάλης Χώτος): Πρίφτι, Παπαδημητρίου Δ., Καρβουνιάρης, Παπαδημητρίου Σ., Ακριτίδης, Καλαφάτης, Φαρμάκης, Δασκαλάκης (62’ Μπελιάς), Καψιώχας, Πνευματικός.

Διαιτητική τριπλέτα: Νάκας, Τάνας, Ραμάϊ.

Δόξα Βαλανίδας - Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου 3 - 0

Εύκολο απόγευμα για την Βαλανίδα. Στο 1' έκλεψε ο Ζάχου από τον αμυντικό, έστρωσε στον Παζάρα Γ. και έκανε το 1-0 με πλασέ. Στο 8' έκανε το σουτ ο Παζάρας Γ. απέκρουσε ασταθώς ο κίπερ και ο Βελώνης με σουτ το 2-0.

Στο πρώτο μέρος έχασαν ευκαιρίες οι Παζάρας Γ. και Κατσιαβριάς. Στο 40' είχε δοκάρι ο Ζάχου. Δύο τετ α τετ έχασε ο Κατσιαβριάς και το σουτ του Καραποστόλη απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 68' ο Παζάρας Γ. με πλασέ το τελικό 3-0. Και στο 78' είχε δοκάρι ο Παζάρας Α.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Βαρσάμης, Παζάρας Α., Βελώνης (75' Γκαρντάνος), Μουταφίδης, Σκριάπας, Καστάμης, Ζάχου (65' Θάνος), Παζάρας Γ., Κατσιαβριάς (60' Κουτούλας), Θεοφιλάκτου, Καραποστόλης.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Καψάλης Γ., Καψάλης Α., Τζημαγιώργης Τ., Τζημαγιώργης Β., Καπέτης, Μεταξιώτης, Δαμαλής (60’ Γεωργούλης), Μπατζάκης, Γκρίζος, Γκούμας, Καρράς (70’ Χαλκιάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Κομισόπουλος, Τσολακίδης, Καλισόπουλος.