Βαθμολογία

Η λαϊκή μας παράδοση ζωντάνεψε στο χορό του Δρυμού

Τον ετήσιο χορό του διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο (19/12) η ποδοσφαιρική ομάδα του Κεραυνού Δρυμού στο κέντρο Φαντασία στην Ελασσόνα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά αφού πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν καθώς και επίτημα μέλη από όλους τους χώρους. Σύσσωμη βρέθηκε η διοίκηση του Κεραυνού, η ποδοσφαιρική ομάδα, ο προπονητής και φυσικά ο πρόεδρος κ. Βασίλης Μπανταβής.

Την παράσταση όμως έκλεψαν τα χορευτικά συγκροτήματα που αποτελούνταν από μικρά παιδιά μέχρι και μεγάλους. Πολλά συγχαρητήρια στην χοροδιδάσκαλο κ. Ευαγγελία Στατήρη για το εξαιρετικό της έργο. Πολλές μνήμες ζωντάνεψαν που είναι απόλυτα συνυφασμένες με την λαϊκή μας παράδοση που πραγματικά έχει λείψει στις μέρες μας.

Όλα τα παιδιά που χόρεψαν από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα πήραν άξια το χειροκρότημα από τον κόσμου αφού είχαν και την χάρη, το καμάρι και την λεβεντιά. Η ορχήστρα που πλαισίωνε το πρόγραμμα ήταν εξαιρετική αφού στο τραγούδι ήταν ο γνωστός σε όλους Βαγγέλης Αρσένης, στο τίμπανο ο Ιωάννης Μαρκόπουλος, στο ντέφι ο Γιάννης Σαμόλαδος, στο βιολί ο Λευτέρης Γάλος, στο λαγούτο ο Βαϊος Σαρακατσάνος και στο κλαρίνο ο Αθανάσιος Σαμόλαδος.
Βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα για όλη του την προσφορά ο Κώστας Αργυρίου που ήταν ο βράχος της άμυνας του Δρυμού με τον τότε προπονητή κ. Τάκη Δριστέλλα.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Μπανταβής που ευχαρίστησε πρώτα τον εκπολιτιστικό Μορφωτικό σύλλογο του Δρυμού, την πρώτη διοίκηση της ομάδας πριν από 40 χρόνια που είναι η εξής: Διονύσιος Μπαλανίκας, Αθανάσιος Δριστέλλας, Κων/νος Δριστέλλας, Ευάγγελος Παγγέας, Δημήτριος Γκατζιούρας.

Επίσης ευχαρίστησε τον βουλευτή κ. Κατσιαντάνη Γιώργο, τον πρώην δήμαρχο κ. Γιώργο Πασχόπουλο, τον αντιδήμαρχο κ. Ανέστη Σερετίδη και τους συμβούλους κ. Γκέκα και Νάνο. Ακόμη ήταν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Αρσένης Παναγιώτης. Επίσης από την διαιτησία της ΕΠΣΛ ήταν οι κ. Νίτσας και Τσιλίκης.

Τόνισε ιδιαίτερα πως έχει μεγάλη χαρά για όλους όσους τίμησαν την βραδιά αλλά περισσότερο για την νεολαία που είναι κοντά γιατί αυτό όλο σημαίνει δημιουργικότητα, ακόμη είπε πως όλη η σημερινή διοίκηση έχει όρεξη για δουλειά με γνώμονα την διαφάνεια.

Η ομάδα του Κεραυνού Δρυμού έσβησε και την καθιερωμένη της τούρτα για τα 40 χρόνια της ομάδας και τέλος η διοίκηση του Δρυμού ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που έδωσαν 280 δώρα για την λαχειοφόρο. Η βραδιά θα μείνει αξέχαστη σε όλους...