Βαθμολογία

Τούντορ: «Έχω πολλές σκέψεις»

Μπορεί αν έπαιζε επί της ουσίας με τη δεύτερη ομάδα, όμως, ο ΠΑΟΚ έφυγε από τον Βόλο παίρνοντας την ισοπαλία από τον Ολυμπιακό και παράλληλα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλά νεαρά παιδιά.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε για όλα αυτά και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα συμπεράσματα που έβγαλε και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Αναλυτικά:

Για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ και για την εμφάνισή τους: «Είδα ενδιαφέρονται πράγματα. Φέραμε την ομάδα Νέων εκτός από τον Σκόνδρα, τον Κοροβέση και τον Άντονις. Είναι σημαντικό που δεν τραυματίστηκε κανείς παίκτης».

Για τις πολλές αλλαγές στο ματς: «Είχαμε ήδη προκριθεί. Δεν ήταν μια νίκη που χρειαζόμαστε. Δεν ήθελα να επιβαρύνω τους παίκτες που θα παίξουν την Κυριακή και δεν ήθελα να πάρω ρίσκα εν όψει της χρησιμοποίησής τους».

Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Σε καθημερινή βάση μιλάμε γι' αυτά τα πράγματα. Για εμάς είναι μια περίπτωση που δεν ξεφεύγει από τους μέσους όρους τραυματισμών. Αυτό δεν σημαίνει πως καθένας από εμάς δεν πρέπει να βελτιωθεί περισσότερο στην δουλειά του».

Για τον τραυματία Ροντρίγκες: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν κάθε Κυριακή σε όλα τα πρωταθλήματα. Είναι χιλιάδες λεπτομέρειες σε έναν τραυματισμό, θα πρέπει να έχει την προσοχή του ο ίδιος ο παίκτης, το προπονητικό αλλά και το ιατρικό επιτελείο».

Για τον Κυριάκο Σαββίδη: «Ο Σαββίδης θα μπορούσε να παίξει αλλά είχε έναν τραυματισμό».

Για την μεταγραφική ενίσχυση τον χειμώνα: «Έχουμε πολλές σκέψεις αλλά όλα αυτά εξαρτώνται από τον κ. Σαββίδη που έχει τον τελικό λόγο».

Ο Τάσος Δημητριάδης, ο σκόρερ του μοναδικού γκολ του ΠΑΟΚ, είπε αναλυτικά:

Για το τέρμα που πέτυχε: «Ένιωσα πολύ ωραία. Αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ και έδωσε ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, ήταν καλό. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το αν φανταζόταν πως θα σκόραρε: «Δεν το φανταζόμουν αλλά το ήθελα».

Για το αν έστειλε ένα μήνυμα στον Τούντορ με το γκολ του: «Ήταν θετικό αυτό που έγινε και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν βοηθούν οι προπονήσεις των παικτών της ομάδας Νέων με τους παίκτες της πρώτης ομάδας: «Είναι μεγάλο κίνητρο. Μας βοηθάνε τα παιδιά από την πρώτη ομάδα. Και μόνο να είμαστε αποστολή, είναι θετικό για εμάς».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου: «Θα είναι καλά αν πάμε στον τελικό. Αν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα πάμε».

Για το αν θέλει να παίξει στην Τούμπα σε αγώνα του ΠΑΟΚ: «Το θέλω πολύ».

Τέλος, ο Τέρι Αντονις είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού: Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς γιατί έπαιζαν αρκετοί νέοι παίκτες. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση».

Για την παρουσία του: «Εγώ προσπαθώ να προσφέρω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Αν θέλει ο προπονητής να με χρησιμοποιήσει σε άλλα ματς, εγώ περιμένω την ευκαιρία».

Για το Κύπελλο: «Είναι στόχος μας το Κύπελλο, όπως και το πρωτάθλημα. Θέλουμε σε κάθε ματς να μπαίνουμε και να κερδίζουμε».