Βαθμολογία

Σταματσιόνι: «Οι παίκτες μου είναι μαχητές»

Τεστ ήταν το παιχνίδι στην Κέρκυρα για αρκετούς παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως επί της ουσίας είπε εμμέσως πλην σαφώς ο Αντρέα Στραματσιόνι. Ο Ιταλός δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ακόμη μαθαίνει το υλικό του και ήθελε να βγάλει κάποια συμπεράσματα.

Από εκεί και πέρα, από την ισοπαλία με τους Φαίακες αυτό που φαίνεται πως κρατάει ήταν η αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του που πάλεψαν και έσωσαν την παρτίδα έστω και στο φινάλε.

Στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό, διαπίστωσα ότι έχω μεγάλο ρόστερ και ήταν καλή ευκαιρία για εμένα σήμερα να δω και άλλους παίκτες να αγωνίζονται, έχοντας και μία εικόνα απ’ τα ματς του πρωταθλήματος.

Πρέπει να καταλάβω όλα τα χαρακτηριστικά των παικτών, για να μπορέσω να δουλέψω στην προπόνηση τα συστήματα που θέλω. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν είχαμε καλή προσέγγιση και και δεχτήκαμε γρήγορο γκολ.

Στην επανάληψη προσπαθήσαμε αρκετά, οι παίκτες μου έδειξαν πως έχουν καλή νοοτροπία και έδειξαν ότι είναι μαχητές και δεν θέλουν να χάσουν. Καταφέραμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε».