Βαθμολογία

Πετράκης: «Στο α’ ημίχρονο δεν ήρθαμε στο γήπεδο»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ΑΣΑ και πέρασε ως δεύτερος του 1ου ομίλου στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο Γιάννης Πετράκης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του.

Ο προπονητής των Ηπειρωτών εξήγησε ότι ουσιαστικά οι ποδοσφαιριστές του δεν… εμφανίστηκαν στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, αν και στην επανάληψη η εικόνα τους βελτιώθηκε. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίτσας και στάθηκε στη σημασία της πρόκρισης.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό που περάσαμε στη β’ φάση του κυπέλλου. Είναι καλό για την ομάδα και για τους παίχτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι στο 1ο ημίχρονο δεν ήρθαμε στο γήπεδο και μείναμε στα Γιάννενα. Δεν είναι αυτή η εικόνα της ομάδας που θέλουμε. Παίζαμε με μία ομάδα που είχε πάρα πολύ θέληση και φλόγα, με πολλά νέα παιδιά που δεν παίζανε στο προηγούμενο παιχνίδι. Πραγματικά και με τον τρόπο παιχνιδιού και με τη διάθεση που δείξανε, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίτσας και στον κ. Θεοδοσιάδη. Νομίζω ότι κάνουν μία πάρα πολύ σπουδαία προσπάθεια.

Στο 2ο ημίχρονο βελτιώθηκε η εικόνα μας και με την είσοδο των παιχτών που μπήκαν αλλαγή, χωρίς να γίνουμε ιδιαίτερα επικίνδυνοι αλλά νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι και βελτιώσαμε πολύ την εικόνα μας. Πρέπει να μάθουμε από το 1ο ημίχρονο και αυτό δε θα πρέπει να ξανασυμβεί. Καλή συνέχεια στην Αναγέννηση στο πρωτάθλημα».