Βαθμολογία

«Μαζί για το παιδί» πραγματοποιούμε πάνω από 3000 ευχές!

Η ΟΠΑΠ, με τη βοήθεια όλων μας, αυτά τα Χριστούγεννα πραγματοποιεί πάνω από τρεις χιλιάδες ευχές των παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Η ΟΠΑΠ για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια». Στόχος της εταιρείας είναι πάνω από τρείς χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα υλοποιήσει έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις περισσότερων από 10 Σωματείων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με στόχο να προσφέρει ένα καλύτερο αύριο στους μικρούς μας φίλους.

Τα παιδιά των 13 Σωματείων της διευρυμένης ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.


Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλει να εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

Η ΟΠΑΠ έχει βάλει στόχο την εκπλήρωση πάνω από 3.000 παιδικών ευχών.
Τα έργα υποδομής που θα υλοποιηθούν μέσα στο 2016, αφορούν κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες καθώς και εργασίες συντήρησης, προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και εκσυγχρονισμός υπηρεσιών και εγκαταστάσεων σε περισσότερα από 10 Σωματεία του διευρυμένου δικτύου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Στο Mediterranean Cosmos όπου θα εγκαινιαστεί μια από τις 3 Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής, θα δώσει το παρόν αύριο Τετάρτη 16/12 και η ομάδα μας, την οποία θα εκπροσωπήσουν οι αθλητές μας Γκέρντι Χοτζάλι και Άγγελος Βέρτζος μαζί με τον διευθυντή Marketing της ΠΑΕ ΑΕΛ Aποστόλη Νταϊλιάνη. Οι αθλητές μας θα βρίσκονται εκεί από τις 13:30 μέχρι το πέρας της εκδήλωσης. Παράλληλα θα συμμετάσχουν και αθλητές άλλων ομάδων και αθλημάτων.

Σας καλούμε να στηρίξετε την συμμετοχή των παικτών μας στην ενέργεια αυτή, με την παρουσία σας και με την συμβολή σας στο να γίνουν οι ευχές των παιδιών πραγματικότητα.