Βαθμολογία

Για χέρι του Μαλεζά έκανε λόγο ο Μάντζιος

Ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του ήταν ο Άκης Μάντζιος μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Λεβαδειακού έκανε λόγο για μια δύσκολη περίοδο, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Όσον αφορά την επίμαχη φάση, είπε ότι ο Τριποτσέρης του μετέφερε ότι υπήρχε φάουλ, ενώ είπε ότι οι παίκτες του του είπαν επίσης ότι υπήρχε χέρι του Μαλεζά στο 30ό λεπτό. Αναλυτικά:

Για την εξέλιξη του ματς: «Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Σε θέματα τακτικής τα πήγαμε καλά. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το πάθος των παικτών μου. Αν εξαιρέσουμε την κεφαλιά του Αθανασιάδη στις αρχές του δευτέρου μέρους δεν είχε άλλη τελική ο ΠΑΟΚ. Ο πόντος και ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι σημαντικός αλλά κρατώ κυρίως την καλή αντίδραση της ομάδας. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για την προσπάθεια».

Για τη συνέχεια και για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς αλλά στον πρώτο γύρο παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα κυρίως γιατί οι παίκτες μου δούλεψαν. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τη βοηθήσουμε. Ναι υπάρχουν κάποια κενά αλλά περιμένω από κάποιους παίκτες ακόμη περισσότερα. Υπάρχει σχεδιασμός και θα το δούμε με το τέλος και του αγώνα που ακολουθεί».

Για το γκολ του Μπερμπάτοφ που ο Αρετόπουλος ακύρωσε: «Δεν το είδα εγώ αλλά ο Τριποτσέρης μου είπε ότι ο Μπερμπάτοφ τον πάτησε όπως μου είπαν στα αποδυτήρια ότι έκανε χέρι ο Μαλεζάς στο 30’».