Βαθμολογία

«Ο Αρετόπουλος ακολούθησε την ελληνική πατέντα»

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό, αλλά διαμαρτύρεται για τη φάση των καθυστερήσεων για το γκολ του Μπερμπάτοφ που δεν μέτρησε - σωστά όπως φαίνεται στο ριπλέι - ως επιθετικό φάουλ.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Κυριάκος Κυριάκος μίλησε για την επίσημη φάση, δίνοντας την επίσημη θέση της ΠΑΕ και κάνοντας λόγο για διαφορετική αντιμετώπιση.

«Είδαμε το ριμπλέι. Δεν υπάρχει περίπτωση φάουλ. Δεν νομίζω πως σε άλλες μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα θα δινόταν φάουλ στις καθυστερήσεις. Κατάλαβα πολλά και από τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων. Αυτό το 0-0 φαινόταν βολικό για όλους. Θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Θέλουμε ο κόσμος να δώσει την θετική του ενέργεια γιατί στα τελευταία ματς είμαστε αήττητοι και δεν πρέπει να μείνουμε πολύ στους διαιτητές.

Αλλά δεν μπορούμε να μην πούμε για το πώς αντιμετωπίζεται ο ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας. Στο τέλος φαινόταν βολικό το 0-0 αν και ο Αρετόπουλος δεν έκανε λάθη πριν την συγκεκριμένη φάση. Τα τρία λεπτά με εξόργισαν. Τα παιδιά του Λεβαδειακού έκαναν καθυστερήσεις», ανέφερε.

Η δυσαρέσκεια εκφράστηκε και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας στην περιγραφή του ματς, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «ο Αρετόπουλος ακολούθησε την ελληνική πατέντα».

Αναλυτικά η περιγραφή της επίμαχης φάσης: «Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ή ακόμα κι όταν το έκανε είδε τον διαιτητή να του κλείνει το δρόμο προς το τρίποντο κι έμεινε στην ισοπαλία στη Λιβαδειά» και συνεχίζεται στο κείμενο: «Στο 93’ ο Μπέρμπατοφ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Αρετόπουλος ακολουθώντας την ελληνική πατέντα “ό,τι μοιάζει με φάουλ το σφυρίζουμε και μετά ψάχνουμε στο ριπλέι να βρούμε αν υπάρχει επαφή”, το ακύρωσε ως γκολ. Στην πραγματικότητα ο Μπερμπάτοφ δεν παρεμποδίζει, ούτε κρατά χαμηλά τον Τριποτσέρη. Λεπτομέρειες…».